Η Τσέλσι θέλει να αγοράσει ομάδα στην Πορτογαλία

Η Τσέλσι θέλει να αγοράσει ομάδα στην Πορτογαλία

Ο Τοντ Μπόελι είναι αποφασισμένος να αγοράσει μια δεύτερη έυρωπαϊκή ομάδα και δη στην αγορά της Πορτογαλίας με τον Ζόρζε Μέντες να αναλαμβάνει το πρότζεκτ

Todd_Boehly
Η είσοδος του Τοντ Μπόελι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μπορεί να μην έχει στεφθεί μέχρι στιγμής με ιδιαίτερη επιτυχία (η Τσέλσι ψάχνεται αγωνιστικά παρά τα εκατομμύρια που έχει ξοδέψει), ωστόσο ο Αμερικανός επιχειρηματία όχι μόνο δεν απογοητεύεται αλλά ετοιμάζεται να θωρακίσει την επένδυση του ποικιλοτρόπως.

Μια από τις επόμενες κινήσεις του είναι κι η αγορά μιας δεύτερης ομάδα, η οποία θα εκπαιδεύει και θα τροφοδοτεί τους «μπλε» με ποδοσφαιριστές, αλλά παράλληλα θα αγωνίζονται εκεί όλοι όσοι δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στους Λονδρέζους.

Κι η χώρα που θέλει να επενδύσει ο Μπόελι είναι η Ποορτογαλία, με την επιλογή να έχει από πίσω της τη σφραγίδα του πολυμήχανου Ζόρζε Μέντες.

Ο κορυφαίος ατζέντης στον κόσμο, έχει αναπτύξει στενή σχέση με τον Μπόελι και την Τσέλσι τους τελευταίους μήνες καθώς είναι ο εκπρόσωπος των Ζοάο Φέλιξ, Έντο Φερνάντεζ που αποκτήθηκαν από την αγγλική ομάδα τον Ιανουάριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μέντες έχει ήδη σημειώσει τα ονόματα των Ρίο Άβε, Μορεϊρένσε, ενώ η Πορτιμονένσε που προσέγγισε τον μεγαλοατζέντη δεν ενδιαφέρει.

Ειδήσεις σήμερα: 

Χωρίς το ιππικό η παρέλαση της 25ης Μαρτίου - Για ποιον λόγο ματαιώθηκε η συμμετοχή του

Ασπασία Μπόγρη: Κινδύνευσε η ζωή της νεαρής κοπέλας που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση από τον πατέρα της

Μικρούτσικος μετά τις δηλώσεις για την Τρέμη: «Ήμουν αφελής, πίστευα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης