Όπου και να πάει ο Φερνάντο Σάντος ένα κομμάτι της Ελλάδας είναι πάντα μαζί του.
Ο πολύπειρος τεχνικός έχει χαρακτηρίσει την χώρα μας ως «δεύτερο σπίτι του» και είναι λογικό αφού έχει εργαστεί στα... μέρη μας αθροιστικά μια δεκαετία για λογαριασμό της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της Εθνικής.
Ο 68χρονος Ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας επισκέφθηκε ελληνική ταβέρνα στο κέντρο της Βαρσοβίας και η υποδοχή στο πρόσωπο του ήταν παραπάνω από... θερμή. Οι υπάλληλοι του εστιατορίου «έλουσαν» τον Σάντος με... πεντοχίλιαρα, για να του φέρουν «γούρι» ενόψει της έναρξης της νέας σελίδας της καριέρας του.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας