Premier League, Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ 1-0: Από την «εφτάρα» στο... ζερό, μέγα κάζο κόντρα στην ουραγό

Premier League, Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ 1-0: Από την «εφτάρα» στο... ζερό, μέγα κάζο κόντρα στην ουραγό

Από τα εφτά γκολ κόντρα στη Γιουνάιτεντ, στο μηδέν και το κάζο απέναντι στην ουραγό μέσα σε έξι μέρες!

Screenshot_515
Έμοιαζε με όνειρο, με παραίσθηση. Και για τις δύο πλευρές. Οι φίλοι της Λίβερπουλ θεωρούσαν μάλλον σουρεαλιστικό τον πίνακα με το σκορ στο «Άνφιλντ» απέναντι στη μισητή τους αντίπαλο, εκείνο το 7-0 που ήρθε από το πουθενά να φωτίσει μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ και τις φάσεις του αγώνα 

Τα λόγια του Κλοπ για υπερβολική αυτοπεποίθηση, όμως, επιβεβαιώθηκαν μόλις έξι μέρες μετά και η προσγείωση ήταν όσο το δυνατόν πιο απότομη. Κόντρα στην Μπόρνμουθ, την μέχρι πρότινος ουραγό της κατηγορίας, οι Reds απέτυχαν να χτίσουν στον θρίαμβό τους, έμειναν στο μηδέν και υπέστησαν ήττα-σοκ από τα Κεράσια (1-0), επαναφέροντας τα προβλήματα στην επιφάνεια.

Σε μια έδρα που είχαν να ηττηθούν από τον Δεκέμβριο του 2016, οι Κόκκινοι προσπάθησαν να μπουν κυριαρχικά στο ματς αλλά ο έλεγχος του παιχνιδιού κράτησε οριακά μισό ημίχρονο. Μέχρι το 22', η ομάδα του Κλοπ απείλησε με μια κεφαλιά του Φαν Ντάικ από στημένη μπάλα και ένα διαγώνιο σουτ του Ρόμπερτσον που εξουδετέρωσε ο Νέτο. Την ίδια ώρα, η αχίλλειος πτέρνα των αμυντικών μεταβάσεων άρχισε να αποκαλύπτεται, με τον Ουατάρα να σπαταλά τεράστια ευκαιρία στο 10ο λεπτό σε τετ-α-τετ με τον Άλισον, αποφασίζοντας να τον προσπεράσει αντί να τον πλασάρει με τη μία και να μην μπορεί να βρει δίχτυα.

Οι παίκτες του Κλοπ στήθηκαν αρκετά ψηλά, ήταν ευάλωτοι στο άμεσο παιχνίδι με βαθιές μεταβιβάσεις των γηπεδούχων και στο 28' το πλήρωσαν, με τον Ουατάρα αυτή τη φορά να τα κάνει όλα σωστά σε κίνηση και δημιουργία, σερβίροντας πάρε-βάλε στον ανενόχλητο Μπίλινγκ έξω από τη μικρή περιοχή για το 1-0.

Μπόρνμουθ (Γκάρι Ο' Νιλ): Νέτο, Σμιθ (80' Φρέντερικς), Στέβενς, Σενέσι, Κέλι, Ουαταρά, Λέρμα (81' Κουκ), Μπίλινγκ (70' Κρίστι), Άντονι (88' Βίνια), Ρόθγουελ, Σολάνκε

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (65' Μίλνερ), Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Έλιοτ (46' Ζότα), Φαμπίνιο (65΄ Χέντερσον), Μπάιτσετιτς, Σαλάχ, Χάκπο, Νούνιες (66' Φιρμίνο)

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς πήρε ένα μήνα αναρρωτική ο επιθεωρητής Νικολάου - Όλο το απόρρητο πόρισμα της ΕΔΕ

«Αξίζει να το προσπαθήσουμε με τους Έλληνες» λέει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Δημοσκόπηση της GPO μετά τα Τέμπη: Στις 3,9 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης