Νάγκετς - Κλίπερς 134-124: Ο Πόρτερ Τζ. έδωσε ρυθμό και ο τριπλός Γιόκιτς «καθάρισε» στην παράταση

Νάγκετς - Κλίπερς 134-124: Ο Πόρτερ Τζ. έδωσε ρυθμό και ο τριπλός Γιόκιτς «καθάρισε» στην παράταση

Με τον clutch Πόρτερ Τζ. και τον Νίκολα Γιόκιτς σε μία ακόμη μέρα στην... τριπλή δουλειά, οι Νάγκετς γλίτωσαν την... αυτοχειρία στην παράταση με τους Κλίπερς (134-124)

jokic
Οι Νάγκετς έφτασαν μία ανάσα πριν την αυτοκτονία, επέτρεψαν στους Κλίπερς να επιστρέψουν από το -18, όμως με τον καθοριστικό Πόρτερ Τζ. και τον απίθανο Γιόκιτς έφτασαν στη νίκη μετά τον έξτρα χρόνο με 134-124.

Η δυναμική των δύο ομάδων ήταν εντελώς αντίθετες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με το Ντένβερ να φτάνει γρήγορα στις διψήφιες διαφορές και το +18 (27-9). Βέβαια, η αντίδραση των Κλίπερς ήρθε αργότερα και ήταν έντονη. Στα 58.9'' πριν τη λήξη, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες στο 117-117 μετά τις απανωτές προσπάθειες των Λέοναρντ και Γιόκιτς με τη νέα αφετηρία να μπαίνει στον αγώνα και το ρολόι να «πιέζει» για το ποιος θα πανηγυρίσει στο τέλος.

Ο Πλαμλι ευστόχησε σε 1/2 βολές για το ισχνό προβάδισμα των Κλίπερς, την ώρα που ο Πόρτερ Τζ. «απάντησε» με μεγάλο τρίποντο στα 26.1''. Ο Τζορτζ ευστόχησε σε 2 βολές για το 120-120 και αργότερα πέτυχε μεγάλο σουτ από το logo το οποίο ήταν εκπρόθεσμο και η παράταση ήταν γεγονός. Εκεί, δύο σερί τρίποντα από τους Μάρεϊ και Πόρτερ Τζ. έδωσαν προβάδισμα επτά πόντων (127-120) με 3΄50΄΄ να απομένουν. Ο Γιόκιτς συμπλήρωσε με τις δικές του εμπνεύσεις, το Λος Άντζελες δεν μπορούσε να απαντήσει και η ιστορία του ματς δικαίωσε τους γηπεδούχους.

Ο υπερασπιστής του τίτλου του MVP είχε ακόμη ένα triple-double με 40 πόντους, 17 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Ο Πόρτερ Τζ. συμπλήρωσε με 29 και 11 ριμπάουντ και ο Μάρεϊ είχε 21.


Κλείσιμο
Από την άλλη, ο Καουάι Λέοναρντ ηγήθηκε των Κλίπερς με 33 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Πολ Τζορτζ προσέφερε ακόμη 23 με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ο Γουέστμπρουκ ως νεοφερμένος ήταν στους 17 με 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5 κλεψίματα.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πολιτικός σεισμός από την «προκήρυξη» Πολάκη - Πρώτο βήμα για τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ελ Σαλβαδόρ: «Αυτό θα είναι το νέο σας σπίτι» - Βίντεο από τη μεταγωγή 2.000 κρατούμενων σε νέα φυλακή

Τουρκία: Οπαδοί της Μπεσίκτας έριξαν στο στάδιο λούτρινα για τα παιδιά-θύματα των φονικών σεισμών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης