Davis Cup: Πρωτοφανής ζήτηση για τα εισιτήρια - Ο Τσιτσιπάς γεμίζει το κλειστό του ΟΑΚΑ

Davis Cup: Πρωτοφανής ζήτηση για τα εισιτήρια - Ο Τσιτσιπάς γεμίζει το κλειστό του ΟΑΚΑ

«Έφυγαν» ήδη πάνω από 12.000 εισιτήρια - Ο Τσιτσιπάς θα ηγηθεί της προσπάθειας της Εθνικής στις 4-5 Φεβρουαρίου για πρόκριση κόντρα στον Ισημερινό

tsitsipas_arthro
Τεράστια είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας στο Davis Cup με αντίπαλο τον Ισημερινό.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 4 και 5 Φεβρουαρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν "φύγει" ήδη 12.000 εισιτήρια. Η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο ΟΑΚΑ λίγες ημέρες μετά από τον τελικό του στο Australian Open έχει "απογειώσει" την ζήτηση.



Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομοσπονδίας στις εξέδρες θα υπάρχουν γύρω στους 14.000 θεατές. Πριν από δύο ημέρες άνοιξαν και άλλες θύρες και δόθηκαν προς πώληση άλλα 3.500 εισιτήρια από τα οποία έχουν μείνει ελάχιστα.


Κλείσιμο

Η Ελλάδα διεκδικεί απέναντι στον Ισημερινό την άνοδό της GROUP 1 του DAVIS CUP.



Η πλήρης σύνθεση της ομάδας της Ελλάδας, με δικαίωμα αλλαγών, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ITF έχει ως εξής: Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Αριστοτέλης Θάνος. Αρχηγός αποστολής ο Απόστολος Τσιτσιπάς και εθνικός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει και το Σάββατο και την Κυριακή. Το Σάββατο οι αγώνες αρχίζουν στις 11:00 και το πρόγραμμα στο κλειστό μπάσκετ του ΟΑΚΑ έχει δύο αγώνες στο απλό.

Την Κυριακή οι αγώνες αρχίζουν στις 12:00 και θα δούμε έως και 4 αγώνες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει σίγουρα στο διπλό. Η κλήρωση από την οποία θα προκύψει το πλήρες πρόγραμμα θα γίνει την Παρασκευή (3.2) στις 13:30.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την Cosmote TV. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες θα πάρει την άνοδο. Η προπώληση συνεχίζεται μέσω του viva.gr.

O Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε πριν από λίγες ώρες στην Αθήνα από τη Μελβούρνη και αύριο θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ. 

Ειδήσεις σήμερα:

To Phantom πετούσε με 800 χλμ./ώρα τη στιγμή της συντριβής

Βίντεο σοκ: H στιγμή που Ρώσοι στρατιώτες εξοντώνονται από ουκρανικό πύραυλο

Ρωσίδα αφέντρα δηλητηρίασε φίλη της με τσιζκέικ - «Καταπέλτης» ο Έλληνας κατήγορος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης