Serie A, Γιουβέντους - Μόντσα 0-2: «Κάζο» στο Τορίνο

Serie A, Γιουβέντους - Μόντσα 0-2: «Κάζο» στο Τορίνο

Η κακή Γιουβέντους γνώρισε νέο σοκ, ηττήθηκε 2-0 από τη Μόντσα εντός έδρας και ψάχνει... κίνητρα μέχρι το τέλος της σεζόν

26747826
To Allianz Stadium ήταν κατάμεστο, αλλά το κλίμα δεν ήταν το ιδανικό μετά τα όσα έγιναν με το -15 και έγινε χειρότερο στη συνέχεια, αφού η Γιούβε ηττήθηκε 2-0 από τη Μόντσα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν την «Κυρία», αφήνοντάς τη στη 13η θέση. Παράλληλα, έγραψαν ιστορία, αφού νίκησαν τη Γιούβε τις δυο πρώτες φορές τους στη Serie A μετά την Ίντερ το 1930.

Η Μόντσα μπήκε δυνατά και στο 12ο λεπτό βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ του Καπράρι ακυρώθηκε. Ωστόσο, έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με ιδανικό τελείωμα του Τσούρια από κοντά μετά την κάθετη του Ματσίς.



Καμία αντίδραση από την κακή Γιούβε, η οποία δεν έβρισκε λύσεις επιθετικά. Αντίθετα, η Μόντσα στο 39′ πήρε τεράστιο προβάδισμα νίκη, με τον Αουγκούστο να κάνει ανενόχλητος μεγάλη κούρσα, να μοιράζει στον Μότα, ο οποίος αφού πέρασε τον Σέζνι διαμόρφωσε το 2-0.

Στην επανάληψη, η Γιουβέντους παρουσιάστηκε βελτιωμένη, αλλά σε τρεις περιπτώσεις, Λοκατέλι, Μίλικ και Ντι Μαρία δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Ντι Γκρεγκόριο. Μάλιστα, το γκολ του Μπρέμερ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ στο 76' και κάπου τελείωσαν όλα... Ο Μίλικ αποχώρησε με τραυματισμό αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες από το 81′ και τίποτα δεν άλλαξε...

Γιουβέντους: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Ντε Σίλιο (65′ Βλάχοβιτς), Παρέδες (46′ Λοκατέλι), Ραμπιό, Φατζόλι (46′ Σουλε), Κόστιτς (46′ Ιλινγκ-Τζούνιορ), Ντι Μαρία, Κιν (58′ Μίλικ).

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Australian Open: Άγγιξε την κορυφή ο Τσιτσιπάς, αλλά δεν τα κατάφερε

«Συλλήψεις με κάθε μέσο» - Οι αστυνομικοί που σκότωσαν τον Τάιρ Νίκολς είχαν το ελεύθερο ν' ασκούν βία

Έλληνας αθλητής έκανε το πιο εντυπωσιακό νοκ άουτ σε αγώνα Muay Thai στην Ταϊλάνδη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης