Άρης: Ένιωσε αδιαθεσία ο Πάρντιου - «Ζητάμε συγνώμη, άλλο παιχνίδι αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι», δήλωσε ο Τερζής

Άρης: Ένιωσε αδιαθεσία ο Πάρντιου - «Ζητάμε συγνώμη, άλλο παιχνίδι αν ευστοχούσαμε στο πέναλτι», δήλωσε ο Τερζής

Ο Άγγλος τεχνικός ένιωσε αδιαθεσία από την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων που έγινε μετά το παιχνίδι στην ένταση που υπήρξε μεταξύ οπαδών του Άρη και δυνάμεων των ΜΑΤ

Pardew
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων επί της Παπαναστασίου στην ένταση που υπήρξε με τους οπαδούς του Άρη και ο Άλαν Πάρντιου ένιωσε αδιαθεσία και δεν βρέθηκε στην αίθουσα Τύπου μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της ομάδας του. Τον αντικατέστησε ο Τόλης Τερζής ο οποίος ζήτησε συγνώμη για τον αποκλεισμό και αναφέρθηκε στο χαμένο πέναλτι εκτιμώντας ότι εκεί κρίθηκε όλα.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση του πέναλτι. Αν εκεί σκοράραμε και βάσει του ότι ο Ολυπιακός έπαιζε με δέκα παίκτες τότε θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι έχοντας και τη βοήθεια του κόσμου. Τον στεναχωρήσαμε και του ζητάμε συγνώμη», είπε αρχικά ο συνεργάτης του Άλαν Πάρντιου και συμπλήρωσε: «Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γκρέι για να ακολουθήσουν κι άλλες στο δεύτερο ημίχρονο. Η μεγάλη μας ευκαιρία ήταν το πέναλτι. Ο Αντρε ένιωθε καλά για να το εκτελέσει, γι’ αυτό πήρε την μπάλα αλλά δε τα κατάφερε. Αν εκεί γινόταν το 1-0 τώρα θα μιλούσαμε για εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Σηκώνουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε για τον στόχο στο Πρωτάθλημα».

Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Τι σημαίνει για την Ελλάδα το μπλόκο του Ερντογάν στη Σουηδία για το ΝΑΤΟ

Ξεκινά η δίκη για τον βιασμό της baby sitter - Η ζωή της 18χρονης σήμερα

Πότε και πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία - Κίνδυνος για πλημμύρες στην Αττική
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης