Η Premier League είναι το ισχυρότερο brand του Ηνωμένου Βασιλείου στο εξωτερικό 

Η Premier League είναι το ισχυρότερο brand του Ηνωμένου Βασιλείου στο εξωτερικό 

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Premier League κατακτά μία ακόμη πρωτιά που δείχνει και την τεράστια δύναμη του ποδοσφαίρου

Premier_Leaguw2
Είναι το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα που βλέπουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη... Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν ότι η La Liga είναι το πιο ωραίο πρωτάθλημα, ωστόσο κανείς δεν αμφισβητεί ότι η Premier League είναι το πιο σημαντικό.

Γεγονός που επιβεβαιώνεται κι από την ανάδειξη του για τρίτη φορά ως το ισχυρότερο brand του Ηνωμένου Βασιλείου στο εξωτερικό.

Κάτι που επιβεβαίωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η Premier League, ανακοινώνοντας την την πρώτη θέση στην κατάταξη του "British Icon Index".
Πρόκειται για μία ανάλυση σε 14 μεγάλα βρετανικά ιδρύματα, βιομηχανίες και εμπορικά σήμερα, ως πως το πως αντιδρά απέναντί τους το κοινό, σε 11 διαφορετικές χώρες.

Κλείσιμο


«Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Premier League προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας ποδόσφαιρο που έχει "αιχμαλωτίσει" τη φαντασία των φιλάθλων σε όλον τον κόσμο. Αυτό οφείλεται στους κορυφαίους παίκτες παγκοσμίως, οι οποίοι δίνουν συναρπαστικά παιχνίδια κάθε εβδομάδα, καθώς και στο παγκόσμιο προφίλ των συλλόγων μας. Το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να εμπνέει ανθρώπους όλων των ηλικιών και είμαστε υπερήφανοι που βρεθήκαμε στην κορυφή του "British Icon Index" για τρίτη φορά, μπροστά από πολλούς άλλους παγκοσμίως αναγνωρισμένους οργανισμούς», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Premier League, Ρίταρντ Μάστερς.

Τα 14 ιδρύματα που συμπεριελήφθησαν στην ανάλυση της έρευνας, ήταν η Premier League, η Rolls-Royce, τα Βρετανικά Πανεπιστήμια, η British Airways, το BBC, η Jaguar Land Rover, ο βρετανικός κινηματογράφος, η βρετανική μουσική, η βρετανική μόδα, το Βρετανικό Συμβούλιο, η HSBC, το British Royal Household, η εταιρεία Dyson και τα Harrods.

British_Icon1


Έγιναν τουλάχιστον 1.000 συνεντεύξεις σε κάθε χώρα, με τους ερωτηθέντες στο τέλος να βαθμολογούν σχετικά.

Η Premier League προηγείται στον πίνακα, πάνω από τη Rolls-Royce και τα βρετανικά πανεπιστήμια.

Επιπλέον, το 87% όλων των ερωτηθέντων είπε ότι η Premier League τους κάνει να σκέφτονται θετικά για όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

Η κορυφαία αγγλική κατηγορία έφτασε στην πρώτη θέση στις 5 αγορές της Αφρικής και της Ασίας (Αίγυπτος, Νιγηρία, Ινδονησία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ).

Συνολικά οι άνθρωποι από την ηλικιακή κατηγορία 18 έως 34 ετών, την τοποθετούν στην πρώτη θέση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανακωχή για Μαρί Σαντάλ και βασίλισσα Λετίθια - Περπατούν ξανά «αγκαζέ» και χαμογελαστές (φωτογραφίες)

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Live update: Λεπτό προς λεπτό η κηδεία και η ταφή

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι ελληνικές παρουσίες - Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης