Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για την Rolls-Royce το 2021 παρά την πανδημία

Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων για την Rolls-Royce το 2021 παρά την πανδημία

Εν μέσω πανδημίας της Covid, η εταιρεία κατέγραψε το 2021 ρεκόρ πωλήσεων - Εάν παραγγείλει κανείς μια Rolls-Royce σήμερα, θα την παραλάβει σ΄ένα χρόνο

rolls
Έκρηξη στις πωλήσεις Rolls Royce καταγράφηκε το 2021 με τους διευθύνοντες συμβούλους της εταιρείας να τρίβουν τα χέρια τους.

Η πανδημία της νόσου Covid προκαλεί διάφορα φιλοσοφικά ερωτήματα για τη ζωή, όπως το πόσο θα ζήσουμε; Ή ότι η ζωή είναι μικρή ..

Με το σκεπτικό αυτό, όσοι έχουν γερή τσέπ , έσπευσαν να αγοράσουν μία αστραφτερή Rolls Royce την ώρα που ο κλάδος του αυτοκινήτου στο σύνολό του περνάει μία περίοδο των ισχνών αγελάδων.

«Για την βρετανική κατασκευάστρια πολυτελών αυτοκινήτων, το 2021 ήταν μία εκπληκτική χρονιά καταγράφοντας ρεκόρ πωλήσεων, σε αντίθεση με τον γενικότερο τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας που έζησε μια μαύρη χρονιά εξαιτίας της νόσου Covid.

Η Rolls-Royce, που ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και εξαγοράστηκε από την BMW το 1998, είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά σχεδόν 50%», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το CNN.

«Το 2021 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για την Rolls-Royce Motor Cars», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής Τόρστεν Μίλερ Οτβος.

Tόνισε επίσης ότι η αυτοκινητοβιομηχανία πούλησε 5.586 οχήματα στους πελάτες της σε περισσότερες από 50 χώρες, αύξηση κατά 49%, που αποτελεί τον μεγαλύτερο αριθμό στην ιστορία της των 117 ετών.

«Δεν νομίζω ότι θα διαφωνούσε κανείς μαζί μου ότι το 2021 ήταν το πιο ασταθές, απρόβλεπτο και δύσκολο έτος για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο», υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος.

«Ωστόσο, στον κλάδο των πολυτελών αυτοκινήτων συνολικά, η δυσκολία δεν εντοπίζεται τόσο στο να προσπαθήσει να βρει πελάτες, αλλά περισσότερο στο να παράγονται αρκετά προϊόντα για να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση των πελατών», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Ο Μίλερ Ότβος υπογράμμισε επίσης ότι το εργοστάσιο της εταιρείας στο Goodwood της Βρετανίας λειτουργεί κοντά στη μέγιστη δυναμικότητα και οι παραγγελίες δεν σταματούν.

«Εάν παραγγείλει κανείς μια Rolls-Royce σήμερα, να περιμένει να την πάρει σε ένα χρόνο περίπου από τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Βαλλιστική και DNA «έδειξαν» ότι ο οδηγός ήταν ο νεκρός Ρομά, λέει ο Κούγιας για την καταδίωξη στο Πέραμα

Η Βόρεια Κορέα έκανε, τη δεύτερη μέσα σε μία εβδομάδα, δοκιμή «βαλλιστικού πυραύλου»

Προειδοποίηση από τον FDA: Γιατί τα self test δεν πρέπει να γίνονται στο λαιμό αντί για τη μύτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης