Απειλεί να μη γίνει το πρωτάθλημα ο Γερουλάνος

Απειλεί να μη γίνει το πρωτάθλημα ο Γερουλάνος

Κακουργηματική πράξη, πλέον, η εμπλοκή σε στημένα ματς

Πολύνεκρα επεισόδια στην Κίνα
Απειλεί να μη γίνει το πρωτάθλημα ο Γερουλάνος
Στο ΚΤΕ (Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας) Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ συζητήθηκε το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί εντός του καλοκαιριού και που θα καθορίζει τη λειτουργία συνδέσμων και λεσχών των ομάδων.

Πιο αναλυτικά, με το νομοσχέδιο αυτό θα καθιερώνεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο, θα ορίζει το πλαίσιο συνεργασίας των ομάδων με εταιρεία φύλαξης και θα καθορίζει πλέον ως κακουργηματική την πράξη στημένων ματς.

Ο κ. Γερουλάνος απείλησε μάλιστα να μη γίνει το πρωτάθλημα του χρόνου.
Συγκεκριμένα είπε χαρακτηριστικά: «Η αθλητική δικαιοσύνη καλείται να κάνει τώρα τη δική της δουλειά. Πάντα έχουμε το εργαλείο να αποκλείσουμε τις ομάδες από την Ευρώπη ή να μη γίνει το πρωτάθλημα. Αν δούμε οποιαδήποτε προσπάθεια κουκουλώματος είτε από την ΕΠΟ είτε ακόμη από την ΟΥΕΦΑ δε θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία μας» και κατέληξε: «Το να πάρουμε την απόφαση να βγούμε από το ευρωπαϊκό πλαίσιο δεν το αποκλείουμε. Είναι πάνω στο τραπέζι».
 
Ο κ. Βούρος είπε: «Να βγει να πει ο αθλητικός δικαστής ποιος βουλευτής προσπάθησε να τον επηρεάσει. Βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντε - έξι».

Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο κ. Βούγιας ζήτησε: «Να πιεστούν στην ΕΠΟ να πάρουν σκληρές αποφάσεις. Ακούμε τον Πιλάβιο να λέει δε βλέπω υποβιβασμούς, γιατί προκαταλαμβάνει αποφάσεις; Ακούμε το Μαρινάκη που είναι κατηγορούμενος να λέει “Δεν παραιτούμαι” ».

Χαρακτηριστικός, επίσης ήταν ο διάλογος της κας Ζούνη με τον κ. Γερουλάνο, όπου η κ. Ζούνη τόνισε πως «Αισθάνομαι περίεργα όταν ένας καταζητούμενος πίνει άνετα καφέ στο Κολωνάκι»!

Ο κ. Τσώνης δήλωσε σχετικά: «Θέλω να χαρώ, αλλά κάτι με προβληματίζει. Στη λίστα με τα στημένα δεν βλέπω πουθενά Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ».

Τέλος, η συζήτηση έκλεισε με τον κ. Νιώτη, ο οποίος τόνισε πως είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν αποδείξεις, καθώς με τα στημένα έχουμε να κάνουμε με ένα υπερσύστημα απάτης...


Σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισήμανε: «Είναι σε συνεννόηση η ΟΥΕΦΑ με την ΕΠΟ. Εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Αν η συνεννόηση δεν καταλήξει κάπου η ελληνική κυβέρνηση θα πάρει θέση. Όλα είναι στο τραπέζι».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης