Νάγκετς - Λέικερς 122-109: «Τριπλός» Γιόκιτς, σούπερ Μάρεϊ και τέλος στο σερί του-χωρίς ΛεΜπρόν- Λος Άντζελες

Νάγκετς - Λέικερς 122-109: «Τριπλός» Γιόκιτς, σούπερ Μάρεϊ και τέλος στο σερί του-χωρίς ΛεΜπρόν- Λος Άντζελες

Ο Νίκολα Γιόκις μέτρησε το 11ο triple-double για τη φετινή σεζόν, ο Τζαμάλ Μάρεϊ έκανε την καλύτερή του εμφάνιση και οι Νάγκετς επικράτησαν των Λέικερς (122-109) με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς απόντα

jokic_3
Τέλος στο σερί πέντε νικηφόρων αγώνων έβαλαν οι Ντένβερ Νάγκετς στους Λος Άντζελες Λέικερς παίρνοντας το "W" με 122-109 για να ανέβουν στο 27-13 (19-22 οι Λέικερς) και να διατηρηθούν στην κορυφή της Δύσης μαζί με τους Μέμφις Γκρίζλις. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ που έδωσαν το... σύνθημα στους συμπαίκτες τους.

Στην πραγματικότητα οι «λιμνάνθρωποι» ήταν... μισοί αφού ξεκίνησαν το ματς με μία πεντάδα απόντων αφού πέραν του MVP της περασμένης εβδομάδας, ΛεΜπρόν Τζέιμς, που έμεινε εκτός λίγες ώρες πριν το ματς, η ομάδα δεν είχε στη διάθεσή της τους Ντέιβις, Ριβς, Λόνι Γουόκερ, Μπράουν Τζ., αλλά έχασε και τον Μπέβερλι στο ημίχρονο. Η ψαλίδα ανάμεσα στους δύο άνοιξε ακόμη και στους 20 πόντους στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν μεν να κάνουν την τελευταία τους αντεπίθεση, βρίσκοντας μπροστά τους «τοίχο».

Και συγκεκριμένα εκείνον των Νίκολα Γιόκιτς και Τζαμάλ Μάρεϊ. Ο «Τζόκερ» έφτασε για 11η φορά το triple-double με 14 πόντους, 11 ριμπάουντ και 16 ασίστ, όμως επιθετικά η βραδιά ανήκε στον Μάρεϊ που πέτυχε season-high για 34 πόντους (5/9 τρίποντα), με 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Στους 15 πόντους ήταν ο Μπράουν και από 12 είχαν Χάιλαντ και Πόρτερ Τζ. Στον αντίποδα, για τη φανέλα με το χρυσό και το μωβ 25 πόντους μέτρησε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 10/21 σουτ έχοντας 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, 17συμπλήρωσε ο Μπράιαντ με 10 ριμπάουντ, ενώ 15 είχε ο Ναν και από 14 Σρέντερ και Κρίστι.
Los Angeles Lakers vs Denver Nuggets - Full Game Highlights | January 9, 2023 | 2022-23 NBA Season
Κλείσιμο



ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης