Σέλτικς - Μπουλς 107-99: Τους... σκότωσε ο «30άρης» Τέιτουμ για το καλύτερο ρεκόρ των Σέλτικς

Σέλτικς - Μπουλς 107-99: Τους... σκότωσε ο «30άρης» Τέιτουμ για το καλύτερο ρεκόρ των Σέλτικς

Ο Τζέισον Τέιτουμ σκόραρε 32 πόντους και ήταν ο ηγέτης των Σέλτικς στην επικράτηση επί των Μπουλς με 107-99, με τη Βοστόνη να φτάνει στου δρόμου τα μισά με το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ

tatum_2_1
Τα ξημερώματα της Τρίτης (10/01) οι Σέλτικς υποδέχθηκαν τους Μπουλς για το 41ο παιχνίδι τους μέσα στη σεζόν και χάρη στην εμφάνιση του Τζέισον Τέιτουμ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 107-99. Με αυτόν τον τρόπο, οι Κέλτες κατάφεραν να κλείσουν το μισό της φετινής τους διαδρομής με το 29-12 στην κατάταξη, που αποτελεί και το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ για τις πρώτες αναμετρήσεις της τρέχουσας περιόδου. Από την άλλη το Σικάγο βρίσκεται στο 19-22, ενώ είδε και τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν να αποχωρεί με τραυματισμό στην τρίτη περίοδο.

Μετά το αρχικό 0-3 από τους Μπουλς, η Βοστόνη πήρε τα ηνία του αγώνα και δεν άφησε τον αντίπαλό της να περάσει ξανά μπροστά, μέχρι και το 42-43 από το τρίποντο του Πάτρικ Γουίλιαμς. Η εξέλιξη ήταν τέτοια που ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα για τους γηπεδούχους, όμως ο Ζακ Λαβίν έστειλε στο ματς στο καλάθι με ένα σουτ από μακριά για το 99-97 2'17'' πριν το τέλος. Η μπάλα κατέληξε στον Τέιτουμ που σκόραρε, μοίρασε ασίστ στον Χόρφορντ και πέτυχε ένα έμμεσο τρίποντο για να γράψει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο σταρ των Σέλτικς σταμάτησε στους 32 πόντους με 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ συν 1 κλέψιμο. Ο Γκραντ Γουίλιαμς είχε 20 πόντους και 8 ριμπάουντ, την ώρα που ο εξαιρετικά άστοχος από την περιφέρεια (0/8) Τζέιλεν Μπράουν ολοκλήρωσε το ματς στους 19 με 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από την άλλη, ο Λαβίν σε συνέχεια των καλών του εμφανίσεων είχε 27 πόντους με 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Νίκολα Βούκσεβιτς μέτρησε 21 με 13 ριμπάουντ και οι ΝτεΡόζαν (πριν τραυματιστεί) και Γουίλιαμς είχαν από 13 και 10 αντίστοιχα.
Chicago Bulls vs Boston Celtics - Full Game Highlights | January 9, 2023 | 2022-23 NBA Season
Κλείσιμο


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης