Σαμ Μέντες: Ο Οσκαρικός σκηνοθέτης «βλέπει» τον... Ζοζέ Μουρίνιο ως τον ιδανικό επόμενο «κακό» του 007

Σαμ Μέντες: Ο Οσκαρικός σκηνοθέτης «βλέπει» τον... Ζοζέ Μουρίνιο ως τον ιδανικό επόμενο «κακό» του 007

Πόσο κακός είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο; Τόσο, που ο Οσκαρικός σκηνοθέτης Σαμ Μέντες θα τον ήθελε για τον επόμενο «κακό του Τζέιμς Μποντ»

mourinho
Μια είδηση-έκπληξη έκρυβε η τελευταία συνέντευξη του βραβευμένου με Όσκαρ Βρετανού σκηνοθέτη Σαμ Μέντες που έχει υπογράψει δύο από τις ταινίες Τζέιμς Μποντ, το Skyfall (2012) και το Spectre (2015).

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών έδωσε στον βρετανικό Observer μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης απαντώντας τόσο σε δημοσιογραφικά ερωτήματα όσο και σε ερωτήματα θαυμαστών του, επωνύμων και μη. Ο Μέντες μίλησε για την έως τώρα καριέρα του αλλά και τα μελλοντικά σχέδιά του. Το πρότζεκτ "007" δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός συζήτησης. Και μάλιστα, η είδηση βγήκε από την ερώτηση ενός θαυμαστή.

"Ποιον θα προτείνατε να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ; Ποιος πιστεύετε ότι θα ήταν ένας σπουδαίος κακός στην επόμενη ταινία του Μποντ;" ρώτησε ο Ντέιβ, από το Νότιγχαμ, φανατικός θαυμαστής των ταινιών του Σαμ Μέντες.

Κλείσιμο


Αστειευόμενος ο Μέντες -και θέλωντας να καταδείξει την αβεβαιότητα που υπάρχει για το ποιος θα διαδεχθεί τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ- απάντησε: «Νομίζω ότι ο Ντέιβ θα μπορούσε να έχει μέλλον. Ειλικρινά, ο Ντέιβ είναι τόσο πιθανός όσο και ο επόμενος ηθοποιός. Και θέλω να βάλετε τον τίτλο, "Ο Ντέιβ θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ". Δεν έχω ιδέα. Έχει γίνει τόσο δύσκολο, για δύο λόγους. Το ένα είναι ότι μετέτρεψαν το franchise σε κάτι εξαιρετικό με τον Ντάνιελ Κρεγκ. Αν σκεφτείτε τους ηθοποιούς που θα μπορούσαν να είχαν διαδεχθεί τον Πιρς Μπρόσναν, πολλοί τότε έλεγαν, "Καμία περίπτωση". Δεν έμπαιναν καν στη διαδικασία να είναι υποψήφιοι για τον ρόλο. Τώρα, δεν υπάρχει σχεδόν ούτε ένας ηθοποιός στον κόσμο που θα απέρριπτε τον ρόλο. Και αυτό οφείλεται στον Ντάνιελ και το τι έχει γίνει με το franchise από τότε που ξεκίνησε.Άρα αυτό είναι σπουδαίο πράγμα. Το κακό είναι ότι είναι νεκρός (σ.σ. το τέλος του No Time to Die δεν αφήνει πολλά περιθώρια: ο 007 είναι νεκρός). Να δούμε πώς θα το ξεπεράσουν αυτό»

«Όσο για τον μεγάλο κακό του Μποντ; Ζοσέ Μουρίνιο. Δεν μπορείς να βρεις καλύτερον από αυτόν, μπορείς;» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Τόπαλος: Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση έδειξε η ιατροδικαστική για τον 16χρονο πυγμάχο

Συνωμοσία πίσω από το δυστύχημα της Νταϊάνα βλέπει ο πρίγκιπας Χάρι στο νέο του βιβλίο

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τη σύντροφό του: Είναι εμμονική και ζηλιάρα, εκείνη με χτύπησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης