Ο Σαμ Μέντες έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Spectre» και «Skyfall» του Τζέιμς Μποντ και σε πρόσφατη συνέντευξή του, έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες δηλώσεις για το μέλλον του διάσημου πράκτορα.
Μιλώντας στο Deadline για να προωθήσει τη νέα του ταινία με τίτλο «Empire of Light», ο Μέντες ανέφερε: «Νομίζω ότι ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μποντ θα εξελιχθεί, ο σκηνοθέτης πρέπει να εξελιχθεί. Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο να δούμε μια γυναίκα να σκηνοθετεί τον Μποντ».
Την ίδια στιγμή, πολλά ακούγονται για τον ηθοποιό που θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. Η παραγωγός του franchise, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, έχει δηλώσει πάντως, ότι η 26η ταινία της σειράς, θα «επανεφεύρει» τον εμβληματικό κινηματογραφικό πράκτορα 007.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.