Πελέ: Αγωνία και συγκίνηση - Αποχαιρετάει συγγενείς και φίλους, λέει η οικογένειά του

Πελέ: Αγωνία και συγκίνηση - Αποχαιρετάει συγγενείς και φίλους, λέει η οικογένειά του

Οι δικοί του «διαρρέουν» ότι η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί - Καμία επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο

pele4363
Συνέχεια στις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Πελέ δίνει η οικογένειά του με «διαρροές» προς τον Τύπο, οι οποίες ελάχιστα περιθώρια αισιοδοξίας επιτρέπουν για την ανάρρωση του 82χρονου «βασιλιά» του ποδοσφαίρου, που έχει χτυπηθεί σκληρά από τον καρκίνο.

Έτσι, σύμφωνα με αυτές, φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας του Βραζιλιάνου άσου έχει επιδεινωθεί και, μάλιστα, έχει αρχίσει να λέει «αντίο» στους δικούς του ανθρώπους.

Τις προηγούμενες ώρες υπήρξαν φήμες πως ο Βραζιλιάνος θρύλος έχει αρχίσει να αποχαιρετάει τους φίλους και τους συγγενείς του από το κρεβάτι του νοσοκομείου και πλέον φαίνεται πως επιβεβαιώνονται.



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η οικογένεια του «βασιλιά» διαρρέει πως η κατάσταση της υγείας του 82χρονου πράγματι έχει επιδεινωθεί και πως πράγματι έχει αρχίσει να λέει «αντίο», καθώς αισθάνεται πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

kely_nascimento


Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από την κλινική «Άλμπερτ Αϊνστάιν».

Κλείσιμο
Η τελευταία ενημέρωση ήταν στις 21 Δεκεμβρίου και ανέφερε πως ο όγκος στο παχύ έντερο του Πελέ παρουσιάζει εξέλιξη και απαιτεί περαιτέρω φροντίδα που σχετίζεται με νεφρικές και καρδιακές δυσλειτουργίες.

Όλη του η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του, ενώ τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκε στον Τύπο ότι η ομάδα που δόξασε και δοξάστηκε, η θρυλική Σάντος, έχει ξεκινήσει τις πρoετοιμασίες για την κηδεία του Πελέ, φέρνοντας ακόμα και χρυσό φέρετρο στο γήπεδό της.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόστιμο στο κέντρο της Βανδή για το τσιγάρο του Μπισμπίκη - Δεν εφαρμόζεται πουθενά ο αντικαπνιστικός στα νυχτερινά κέντρα!

Ρουμανία: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης του λεωφορείου στο Βουκουρέστι

Φόβοι για «παγκόσμιο κραχ» στα φάρμακα το 2023 - Ελλείψεις σε 500 σκευάσματα στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης