Το νέο μήνυμα της κόρης του Πελέ από το νοσοκομείο

Το νέο μήνυμα της κόρης του Πελέ από το νοσοκομείο

Η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, με ανάρτηση της στα Social Media έστειλε μήνυμα αγάπης και ενότητας μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου του Βραζιλιάνου θρύλου

Peles_Fam
Από τις 30 Νοεμβρίου ο Πελέ εισήχθη στο νοσοκομείο και συνεχίζει τη σκληρή μάχη του με τον καρκίνο με τα νέα που έρχονται από τη Βραζιλία να μην είναι θετικά, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί.

Τις τελευταίες ώρες τα μέλη της οικογένειας του πάλαι ποτέ ηγέτη της Σελεσάο έχουν συγκεντρωθεί στο νοσοκομείο για να βρίσκονται δίπλα του, με κάποιες μακάβριες φήμες να κάνουν λόγο για... αποχαιρετισμούς. Θυμίζουμε πως τελευταία ενημέρωση της κλινικής «Άλμπερτ Αϊνστάιν» ήταν στις 21 Νοεμβρίου.

Η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της από την πρώτη στιγμή και ανήμερα των Χριστουγέννων ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Βραζιλιάνος, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Η ανάρτηση της κόρης του Πελέ:

kelly
Κλείσιμο


«Είμαστε σχεδόν όλοι. Καλά Χριστούγεννα. Ευγνωμοσύνη, αγάπη, ένωση, οικογένεια. Η ουσία των Χριστουγέννων. Σας ευχαριστούμε όλους για την όλη την αγάπη και το φως που μας έχετε στείλει».

Ειδήσεις σήμερα:

«Άνοιξε θεία από τον Άγιο Βασίλη είμαστε»: Συμμορίες Ρομά ξεχύθηκαν να πουν… τα κάλαντα

Βίντεο σοκ: Αυτοκίνητο καρφώνεται σε δημοτικό υπάλληλο που αδειάζει κάδο απορριμμάτων

Έτοιμος για διαπραγματεύσεις «σχετικά με αποδεκτές λύσεις» για την Ουκρανία δηλώνει ο Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης