Επιδεινώθηκε η κατάσταση του Τζιανλούκα Βιάλι που μάχεται με τον καρκίνο

Επιδεινώθηκε η κατάσταση του Τζιανλούκα Βιάλι που μάχεται με τον καρκίνο

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο πρώην βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Ιταλία. Ταξίδεψαν για να τον επισκεφτούν στο νοσοκομείο η μητέρα και ο αδερφός του

vialli
Πριν από μερικές ημέρες ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σαμπντόρια, της Γιουβέντους και της Τσέλσι ανακοίνωσε πως αποσύρεται προσωρινά από το πόστο του βοηθού του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην εθνική Ιταλίας για να νοσηλευτεί σε κλινική του Λονδίνου εξαιτίας της επιδείνωσης της κατάστασής του.

Ο 58χρονος έχει καρκίνο στο πάγκρεας και η κατάστασή του φαίνεται να χειροτέρεψε, με ιταλικά Μέσα να αναφέρουν πως στο πλευρό του βρέθηκαν για το σαββατοκύριακο η 87χρονη μητέρα του και ο αδερφός του, οι οποίοι στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ιταλία. Σύμφωνα με την «Corriere della serra» ταξίδι στην Αγγλία σκοπεύει να κάνει μέσα στα επόμενα 24ωρα και η αδερφή του, αφού η οικογένειά του δεν θέλει να τον αφήσει μόνο του την περίοδο των γιορτών.

Ο Βιάλι είναι άμεσος συνεργάτης του Μαντσίνι στην Ιταλία και το 2020, λίγο πριν την κατάκτηση του Euro, είχε ανακοινώσει πως βγήκε νικητής στη μάχη με τον καρκίνο με τον οποίο είχε διαγνωστεί το 2017.

Ειδήσεις σήμερα

O Τομ Κρουζ πηδάει στο κενό με μοτοσικλέτα στο «μεγαλύτερο stunt στην ιστορία του σινεμά»

Le Soir: Η Καϊλή ομολόγησε ότι ζήτησε από τον πατέρα της να κρύψει τα 750.000 ευρώ

Χάρι και Μέγκαν ζητούν συνάντηση με τη βασιλική οικογένεια και περιμένουν… συγγνώμη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης