Συγκλονιστικός Βιάλι για τη νίκη κόντρα στον καρκίνο: «Θα δω ξανά τα μαλλιά μου να μεγαλώνουν»

Συγκλονιστικός Βιάλι για τη νίκη κόντρα στον καρκίνο: «Θα δω ξανά τα μαλλιά μου να μεγαλώνουν»

Ο «μαχητής» Τζιανλούκα Βιάλι ξεπέρασε πλήρως τον καρκίνο στο πάγκρεας μετά από 17 μήνες και δήλωσε τυχερός μπροστά στα θύματα του κορωνοϊού, μην βλέποντας την ώρα να δει τα μαλλιά του να μεγαλώνουν ξανά

ΒΙΑΛΙ
«Ήταν δύσκολο, ακόμα και για κάποιον σκληρό τύπο όπως εγώ, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά». Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Τζιανλούκα Βιάλι, ο οποίος μετά από 17 μήνες με χημειοθεραπείες, πέτυχε να νικήσει τον καρκίνο στο πάγκρεας και έσπειρε χαρμόσυνα νέα στην ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινότητα.

Ο παλαίμαχος σούπερ Ιταλός στράικερ μίλησε στην «La Repubblica», για πρώτη φορά αφότου έλαβε τα τελευταία τεστ που επιβεβαίωσαν ότι ξεπέρασε πλήρως την ασθένειά του και συγκλόνισε με τα λόγια του, τόσο για αυτά που κερδίζει ξανά στη ζωή του, όσο και για την τύχη που τον συνοδεύει σε μια περίοδο που οι συμπατριώτες του θερίστηκαν από τον κορωνοϊό.

«Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κανένα σημάδι της ασθένειας. Είμαι χαρούμενος, έστω κι αν το λέω μέσα από τα δόντια μου για καλό και για κακό. Το να αποκτήσω ξανά την υγειά μου σημαίνει ότι θα μπορώ ξανά να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, θα δω τα μαλλιά μου να μεγαλώνουν πάλι, δεν θα χρειάζεται να ζωγραφίζω τα φρύδια μου με μολύβι. Από αυτή την άποψη, νιώθω πολύ τυχερός σε σύγκριση με ότι συμβαίνει αυτόν τον καιρό».

Σκέφτομαι όλους εκείνους που υποχρεώθηκαν να πεθάνουν μόνοι στο νοσοκομείο, τους συγγενείς που δεν επιτρεπόταν να βρίσκονται δίπλα τους, τις κηδείες που απαγορευόταν να τιμηθούν κανονικά. Είναι τραγικό. Αυτή η κρίση θα αφήσει τεράστιες πληγές στη χώρα, συναισθηματικές, ηθικές, οικονομικές», ανέφερε συγκεκριμένα και συμπλήρωσε για το πώς καταπολέμησε τους φόβους του όλο αυτό το διάστημα του ενάμιση σχεδόν χρόνου:

«Πολεμάς τους φόβους σου με το να σκέφτεσαι τις επιθυμίες σου, να επικεντρώνεσαι σε αυτό που αγαπάς πραγματικά και στο πόσο όλοι θέλουμε να επιστρέψουν αυτά τα πράγματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης