Φωτογραφία Μέσι - Κριστιάνο: Το «ουάου» του Μαρσέλο που μάζεψε 143.000 like

Φωτογραφία Μέσι - Κριστιάνο: Το «ουάου» του Μαρσέλο που μάζεψε 143.000 like

Ο Μαρσέλο έμεινε έκπληκτος όπως και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι με την τρομερή φωτογραφία των Μέσι-Κριστιάνο και σχολίασε στον λογαριασμό του άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ, συγκεντρώνοντας εξαψήφιο αριθμό like

marcelo-cristiano
Η φωτογράφιση των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο για τον οίκο Luis Vuitton μονοπώλησε το ενδιαφέρον και τα likes μία ημέρα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2022. Το διαδίκτυο κατακλύστηκε από σχόλια και εντυπώσεις, η συντριπτική πλειονότητα αυτών άκρως θετικές, για μια φωτογραφία με ουκ ολίγους συμβολισμούς που ήταν το ιδανικότερο «ορεκτικό» ενόψει της πορείας τους προς την κούπα με Αργεντινή και Πορτογαλία αντίστοιχα στα γήπεδα του Κατάρ.

Ένα από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση των δύο αστέρων ήταν και αυτό του Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού και επί εννέα χρόνια συμπαίκτης του CR7 στη Ρεάλ Μαδρίτης, έμεινε έκπληκτος από την τρομερή φωτογραφία και το κατέστησε σαφές γράφοντας «ουάου» στο post που δημοσιεύθηκε στον λογαριασμό του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Και αυτό το σύντομο σχόλιό του κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 143.000 likes, δείγμα της απήχησής του στα social media αλλά κυρίως, της μοναδικής απήχησης που είχε η φωτογραφία, η οποία πλησιάζει τα 29 εκατομμύρια likes και βρίσκεται καθ' οδόν για να σπάσει το ρεκόρ της δημοφιλέστερης φώτο για άνθρωπο στο Instagram, που κατέχει επίσης ο Κριστιάνο από τη φωτογραφία που είχε κοινοποιήσει με τη Χεορχίνα Ροντρίγκες όταν ανακοίνωσαν τον ερχομό των διδύμων τους (32,6 εκατ.).

cristiano235

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Οι Τούρκοι πήγαν νύχτα στη Συρία και βομβάρδισαν το Κομπάνι

Τάκης Θεοδωρικάκος για την «Κιβωτό του Κόσμου»: Όποιοι και αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο που χορεύει τσιφτετέλι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης