Ένταση μεταξύ Κεϊρόζ και δημοσιογράφου για τα δικαιώματα των γυναικών στο Ιράν

Ένταση μεταξύ Κεϊρόζ και δημοσιογράφου για τα δικαιώματα των γυναικών στο Ιράν

Ο προπονητής της εθνικής Ιράν  έβαλε στη θέση του ρεπόρτερ που τον ρώτησε εάν είναι χαρούμενος που δουλεύει σε αυτή τη χώρα

26231345
Ένταση με αφορμή τα δικαιώματα των γυναικών στο Ιράν υπήρξε στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας της Ασίας, Κάρλος Κεϊρόζ, με δημοσιογράφο του Sky Sports.

O δημοσιογράφος τον ρώτησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του Μουντιάλ «… νιώθετε καλά που εκπροσωπείται μια χώρα σαν το Ιράν, που καταπιέζει τα δικαιώματα των γυναικών; και εκείνος απάντησε «Πόσα με πληρώνετε για να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση; Πόσα με πληρώνεις; Μίλα με το αφεντικό σου και δώσε μου την απάντησή σου. Μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν λέω. Ρωτάω πόσα χρήματα να απαντήσω».



Κλείσιμο
Μετά από αυτό αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου ενώ προηγουμένως είχε τονίσει: «Οι παίκτες είναι ελεύθεροι να διαμαρτυρηθούν όπως θα έκαναν αν ήταν από οποιαδήποτε άλλη χώρα, εφόσον συμμορφώνεται με τους κανονισμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και είναι στο πνεύμα του παιχνιδιού.

Αλλά πρέπει επίσης να σκεφτούν το παιχνίδι. Οι παίκτες έχουν μόνο ένα πράγμα στο μυαλό τους και αυτό είναι να παλέψουν για να προκριθούν στον δεύτερο γύρο. Δεν θέλουν μόνο να είναι μέρος της ιστορίας αλλά και να γράψουν ιστορία. Αν φέρνουμε χαρά και ευχαρίστηση στον κόσμο, τότε έχουμε κάνει τη δουλειά μας ως ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το πιο σημαντικό θέμα για εμένα ως προπονητής της εθνικής ομάδας».


Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε 61χρονο που παρίστανε τον ιδιοκτήτη κατασκευαστικής - Είχε αποσπάσει τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ

Αντιμέτωπος με ακόμη επτά σεξουαλικά αδικήματα ο Κέβιν Σπέισι

H Μπιγιονσέ γράφει ιστορία στα Grammy με 9 υποψηφιότητες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης