Conference League: «Σφράγισε» την πρωτιά η Άλκμααρ με σκόρερ τον Παυλίδη - Δείτε τα γκολ

Conference League: «Σφράγισε» την πρωτιά η Άλκμααρ με σκόρερ τον Παυλίδη - Δείτε τα γκολ

Με γκολ του Βαγγέλη Παυλίδη η Άλκμααρ κέρδισε με 2-1 την Ντνίπρο και προκρίθηκε ως πρώτη στην επόμενη φάση

alk
Στο δεύτερο "πιάτο" της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League, δεν περιελάμβανε ανατροπές, όσον αφορά τις ομάδες που εξασφάλισαν την πρώτη θέση στον 5ο, 7ο και 8ο όμιλο, καθώς οι Άλκμααρ (με "χρυσό" σκόρερ τον Βαγγέλη Παυλίδη στο 89'), Σίβασπορ (παρά το αυτογκόλ του Δημήτρη Γούτα) και Σλόβαν Μπρατισλάβας πήραν τα αποτελέσματα που ήθελαν κόντρα στις Ντνίπρο (2-1), Σλάβια (1-1) και Ζαλγκίρις (2-1) αντίστοιχα, κερδίζοντας την απευθείας πρόκρισης στους "16" της διοργάνωσης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co2wwzuqyruh)


Η μοναδική, μεγάλη αλλαγή στο βαθμολογικό πίνακα, συντελέστηκε στον 6ο όμιλο, όπου η Γάνδη έκανε... πάρτι απέναντι στη Μόλντε, τη νίκησε εύκολα με 4-0 με τα γκολ των Χιούλσαργκερ, Γκοντό, Κουμς και Κάιπερς (πέναλτι) και την προσπέρασε στη βαθμολογία, παίρνοντας στο φίνις το "εισιτήριο" για τα play off του Europa Conference League.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co2xcdezh121)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co2ug6p27c2x)

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co2x659xr9eh)
Κλείσιμο


Στο "AFAS Stadion", με διαιτητή τον Έλληνα διεθνή ρέφερι Αναστάσιο Παπαπέτρου, η Αλκμάαρ βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε απέναντι στην Ντνίπρο με τον Όντγκααρντ (8'). Οι Ουκρανοί που έπαιζαν τα... ρέστα τους για την πρωτιά ισοφάρισαν στο 40' με τον Ντόβμπικ, όμως την τελευταία... λέξη την "είπε" ο Παυλίδης, ο οποίος επέστρεψε μετά από απουσία δύο μηνών (πέρασε ως αλλαγή στο 46') και στο 89' χάρισε τη νίκη και την πρωτιά στην ολλανδική ομάδα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co2xds64xhxl)


Η Μπασακσεχίρ ήθελε νίκη με οποιοδήποτε σκορ κόντρα στη Χαρτς, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa Conference League για να "σφραγίσει" και μαθηματικά την πρωτιά στον 1ο όμιλο και το απευθείας "εισιτήριο" για τους "16" της διοργάνωσης και δεν άφησε την ευκαιρία να της ξεγλιστρήσει, επικρατώντας εύκολα επί των Σκωτσέζων με 3-1. Ως εκ τούτου, η Φιορεντίνα, που την ίδια ώρα έκανε... περίπατο στη Ρίγα με την RFS, επικρατώντας με 3-0, αν και ισοβάθμισε με τους Τούρκους, έμεινε δεύτερη στον όμιλο και θα παίξει στα play off εισόδου για τους "16", καθώς στα υστερεί στα γκολ, στα παιχνίδια της με την "Μπασάκ".

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co2x97n1px0h)


Στο "Fatih Terim Stadium", η Μπασακσεχίρ "καθάρισε" την πρωτιά απ' το πρώτο ημίχρονο, χάρις στα γκολ των Ενταγισιμιγέ και Γκιουρλέρ και βρήκε άλλο ένα τέρμα με τον Οζκάν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Η Χαρτς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 90' με τον Άτκινσον.

Στη Λετονία, η Φιορεντίνα έκανε... παρέλαση στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσε και τα τρία τέρματά της με τους Μπαράκ, Καμπράλ και Σαπονάρα, όμως αυτή η "βαριά" ήττα με 3-0 από την Μπασακσεχίρ στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της κόστισε την πρωτιά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 


Ειδήσεις σήμερα:

Nordic Monitor: Τούρκοι διπλωμάτες-κατάσκοποι αναζητούν «γκιουλενιστές» στην Ελλάδα

Κακοκαιρία «EVA»: Συστάσεις από τη ΓΓΠΠ στους πολίτες - Μην αγγίζετε σωλήνες, αποσυνδέστε τηλεοράσεις

Μάνδρα - Νεκρός 17χρονος από σφαίρα, βρέθηκε και καταθέτει ο 14χρονος αδερφός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης