Premier League: Οι ομάδες της στηρίζουν τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Premier League: Οι ομάδες της στηρίζουν τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Όλοι οι αγώνες της Premier League μεταξύ 22 και 30 Οκτωβρίου θα είναι αφιερωμένοι στα «Rainbow Laces»

26330212
Η Premier League και οι 20 σύλλογοι θα συνεχίσουν την υποστήριξή τους στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, γιορτάζοντας την εκστρατεία «Rainbow Laces» της «Stonewall», στις δύο επόμενες αγωνιστικές.

Έτσι όλοι οι αγώνες της Premier League μεταξύ 22 και 30 Οκτωβρίου θα είναι αφιερωμένοι στα «Rainbow Laces», μία υποστήριξη ορατή σε κάθε στάδιο, με τους 20 συλλόγους να αποδεικνύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι όλων με διάφορους τρόπους.



Ανάμεσα σε άλλες πρωτοβουλίες, θα φορεθούν τα περιβραχιόνια του αρχηγού με θέμα το ουράνιο τόξο, ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν επίσης σημαντικά μηνύματα.

«Έχουμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στη χρήση της δύναμης και της εμβέλειας του ποδοσφαίρου για να ενθαρρύνουμε τους οπαδούς να δείξουν υποστήριξη στα ΛΟΑΤΚ+ άτομα», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Premier League Ρίτσαρντ Μάστερς.

«Η Premier League και οι σύλλογοί μας συνεργάζονται για να διασφαλίσουν ότι η συμπερίληψη ενσωματώνεται σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και δεσμεύονται να καταπολεμήσουν κάθε μορφή διάκρισης. Αν και έχει σημειωθεί πρόοδος, γνωρίζουμε ότι μπορούν να γίνουν περισσότερα και θα συνεχίσουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε αυτόν τον ζωτικό τομέα εργασίας. Η εκστρατεία Rainbow Laces παρέχει την ευκαιρία να τονίσουμε το έργο που πραγματοποιείται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους για να διασφαλιστεί ότι κάθε πτυχή του ποδοσφαίρου είναι περιεκτική και φιλόξενη για όλους», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι η Premier League συνεργάζεται με τη «Stonewall» από το 2017 και έχει αναπτύξει προγράμματα και πρωτοβουλίες για να την υποστήριξη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Σάκκαρη: Ξημερώματα ο «τελικός» με Κουντερμέτοβα

«Κόκκινα δάνεια»: Μόνη λύση ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για τράπεζες και οφειλέτες

Λιζ Τρας: Οι τελευταίες ώρες στη Ντάουνινγκ Στριτ και το ταξίδι του Σερ Μπρέιντι στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης