Η Μπάγερν στηρίζει μέχρι νεωτέρας τον Νάγκελσμαν

Η Μπάγερν στηρίζει μέχρι νεωτέρας τον Νάγκελσμαν

Οι Βαυαροί έχουν ξεχάσει τι θα πει νίκη στη Bundesliga και τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ θα κρίνουν πολλά

Nagelsman
Το ημερολόγιο έδειχνε 21 Αυγούστου όταν η Μπάγερν σκόρπιζε τη Μπόχουμ με το εκπληκτικό 7-0, αλλά τότε κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή θα ήταν η τελευταία νίκη των πρωταθλητών Γερμανίας στη Bundesliga (γιατί στο Champions League έχει κερδίσει Ίντερ εκτός και Μπάρτσα εντός).

Στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος οι Βαυαροί δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο, επίδοση που συνιστά αρνητικό ρεκόρ 20ετίας, με αποτέλεσμα να είναι στο -5 από την κορυφή ενώ αύριο υποδέχεται τη Μπάγερ Λεβερκούζεν (επίσης δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά) και ακολουθεί το Klassiker στην έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ (8/10, 19:30).

Η πίεση λογικό είναι να αυξάνεται για τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τον οποίο πάντως η διοίκηση της Μπάγερν έσπευσε να στηρίξει για μια ακόμη φορά.

«Εσωτερικά δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόσθετη πίεση. Είμαστε άντα υπό πίεση στην Μπάγερν, γιατί θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά έχετε δει πώς όλοι εμείς υποστηρίζουμε τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Χέρμπερτ Χάινερ, στο BR TV, αλλά όπως συμπλήρωσε με νόημα:

Κλείσιμο
«Στο τέλος της ημέρας, στο ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα είναι πάντα σημαντικά και γι' αυτό πρέπει να νικήσουμε την Παρασκευή. Η σεζόν δεν είναι αρνητική ή θετική. Είχαμε μια καλή αρχή και τώρα δυσκολευόμαστε λίγο».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Όποιος παραβιάζει τα σύνορα τιμωρείται, τα νερά μας είναι απορθητα

Συμμορία με «έδρα» την Πολυτεχνειούπολη ληστεύει κατάστημα σε 22'' - Δείτε βίντεο

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα του Ρότζερ Φέντερερ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης