Η Μπάγερν στηρίζει τον Νάγκελσμαν

Το αρνητικό σερί της Μπάγερν στη Bundesliga συνεχίστηκε, ωστόσο ο πρόεδρος των Βαυαρών, Όλιβερ Καν, εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στον Γιούλαν Νάιγκελσμαν

Nagelsman
Η τεράστια νίκη της Αουγκσμπουργκ επί της Μπάγερν Μονάχου (1-0), που έμεινε για 4ο σερί ματς χωρίς νίκη, υποχωρώντας κι άλλο στη βαθμολογία, σημάδεψε την 7η αγωνιστική στην Budesliga.

Οι Βαυαροί έχασαν πολλές ευκαιρίες για να ανοιξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, όμως έπεσαν πάνω στο αμυντικό «τείχος» των γηπεδούχων, οι οποίοι υποχρέωσαν τη Μπάγερν στην πρώτη ήττα της στη σεζόν.

Η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη στο Μόναχο, αλλά ο πρόεδρος των Βαυαρών, Ολιβερ Καν, ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν:

«Στηρίζουμε απόλυτα τον προπονητή μας. Φυσικά ανησυχεί, όλοι ανησυχούμε. Είμαστε σε κακή κατάσταση. Κάποιοι ποδοσφαιριστές πιστεύουν πως η Bundesliga έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Δεν σκεφτόμαστε αλλαγή προπονητή τώρα. Χρειάζεται να επιστρέψουμε στον σωστό δρόμο. Όσο πιο δυνατόν γρήγορα, αρχής γενομένης κόντρα στη Λεβερκούζεν», τόνισε σχετικά ο Καν.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στην Αθήνα: Εγινε ντετέκτιβ και βρήκε τον φονιά της κόρης του

Την Πέμπτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Με ενστάσεις ξεκίνησε η δίκη Παπαγγελόπουλου -Τουλουπάκη για τη Novartis
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης