Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μίτσελ με τον Φορτούνη (και) ως οκτάρι

Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μίτσελ με τον Φορτούνη (και) ως οκτάρι

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δοκιμάσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό (και) σε ρόλο οκταριού μπροστά από τον Γιαν Εμβιλά

3460022_1_1
Αναμφίβολα δεν είναι κάτι που θα πρέπει να το εκλάβουμε ως 100% σίγουρο. Είναι όμως ένα δείγμα αγωνιστικών δοκιμών ή και προπονητικών δοκιμών εάν θέλετε από τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Ποιο είναι αυτό; Ότι ο Φορτούνης τσεκάρεται και ως οκτάρι μπροστά από τον αμυντικό χαφ, Γιαν Εμβιλά, σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1. Άλλωστε ο έμπειρος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι ένας παίκτης που θα μπει άμεσα σε θέση αγωνιστικής... μάχης.

Ο Μίτσελ χρησιμοποίησε τέτοιο σχήμα στο εσωτερικό δίτερμα με τον Ολυμπιακό Β'. Επίσης δοκίμασε τον Φορτούνη ως οκτάρι και σε επίπεδο προπονήσεων (εκτός από δεκάρι που είναι φυσικά). Βέβαια όλα αυτά δεν σημαίνουν πως θα είναι έτσι και το σχήμα που θα χρησιμοποιήσει πχ με τον Ατρόμητο. Ωστόσο είναι μία διάθεση από τη μεριά του Ισπανού να βρει και έναν άλλον ρόλο στον Φορτούνη προκειμένου να πάρει παραπάνω ματς με τον Ολυμπιακό στη συνέχεια.

Ο Μίτσελ στο εσωτερικό διπλό του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Β' ξεκίνησε με 4-2-3-1 έχοντας γκολκίπερ τον Κρίστινσον και άμυνα με Ρέαμπτσιουκ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Μπα και Άβιλα. Στο κέντρο ήταν ο Εμβιλά έχοντας μπροστά του τον Φορτούνη (ως οκτάρι) και πίσω από τον φορ Μπακαμπού μία τριάδα με Βαλμπουενά, Μπιέλ και Βρουσάι.

Μετά ο Μίτσελ έβαλε στο τέρμα τον Παπαδούδη και στην άμυνα τους Ρέτσο (ως αριστερό μπακ ο Έλληνας στόπερ ενώ έχει δοκιμαστεί και ως δεξιός μπακ), Άβιλα, Μπα και Χρυσόπουλο. Οι Εμβιλά και Φορτούνης έμειναν στον άξονα, στα άκρα της επίθεσης ήταν οι Μπόουλερ και Ντε Λα Φουέντε και δίδυμο φορ ήταν οι Αραμπί και Μπακαμπού. Δοκιμές γενικά έγιναν πολλές ενώ μετά άλλαξε και το 4-4-2.

Ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό θυμίζουμε πως έχει 266 ματς με 79 γκολ και 77 ασίστ. Στον Ολυμπιακό το τελευταίο παιχνίδι του Φορτούνη ήταν στην περσινή σεζόν, 2021-2022. Είχε παίξει για τελευταία φορά στις 17/5/2022 στο 2-3 με την ΑΕΚ στα play offs. Ήταν το πρώτο ματς εκείνης της χρονιάς που είχε χριστεί βασικός!
Kostas Fortounis - All Goals & Assists in 2020/21


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/


Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδιο με πυροβολισμούς και τραυματίες στην Πανεπιστημιούπολη


Πόσο πιθανός είναι ένας πυρηνικός πόλεμος από τη Ρωσία


Απίστευτη ιστορία στην Αλεξανδρούπολη - Νονά αρνείται να δώσει το βαφτιστήρι πίσω στους γονείς του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης