Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν-Γιουβέντους 2-1: Με... υπογραφή Εμπαπέ - Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς

Champions League, Παρί Σεν Ζερμέν-Γιουβέντους 2-1: Με... υπογραφή Εμπαπέ - Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς

Στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας των ομίλων, ο Εμπαπέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με δύο γκολ στα πρώτα 20 λεπτά - Εμφατική νίκη της Ρεάλ στην έδρα της Σέλτικ και της Σίτι στη Σεβίλλη, θρίαμβος Σαχτάρ στη Λειψία, γκέλα για Μίλαν στην Αυστρία

paris-0
Με τον Κιλιάν Μπαπέ να κάνει ματσάρα, να πετυχαίνει δυο γκολ, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους κι έκανε από την αρχή το μεγάλο βήμα πρωτιάς στον όμιλο.

Μόλις η δεύτερη φορά που χάνει η Γιούβε σε πρεμιέρα Champions League τα 23 τελευταία χρόνια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmpmws7j38jt)


Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Πάσα με λόμπα του Νεϊμάρ, μονοκόμματη βολίδα του Μπαπέ μέσα στην περιοχή και καμία πιθανότητα για τον Περίν! Ηταν η 5η φορά που ο Γάλλος σταρ σκόραρε στο πρώτο πεντάλεπτο ενός αγώνα του τουρνουά και μόνο ο Μέσι έχει περισσότερα (6). Ο Μπαπέ πέτυχε το γκολ Νο34 στο Champions League κι έδωσε τεράστια ώθηση στην ομάδα του. Η Παρί είχε τον έλεγχο στο πρώτο τέταρτο, χωρίς όμως να φανεί επιπλέον απειλητική.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmpk3qmlws7d)


Η Γιουβέντους πήρε μέτρα, πίεσε και στο 19' έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά την κεφαλιά του Μίλικ έβγαλε εντυπωσιακά ο Ντοναρούμα, ενώ στη συνέχεια ο Βλάχοβιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η Παρί στη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία της κατάφερε να σκοράρει με τον απόλυτο πρωταγωνιστή της! Ο Χακίμι σέρβιρε με τη μια στην περιοχή, ο Μπαπέ δεν άφησε τη μπάλα να σκάσει στο έδαφος και με μονοκόμματο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Περίν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmpkhhn2zdq9)
Κλείσιμο


Στην επανάληψη, ο Αλέγκρι θέλησε να προσθέσει εμπειρία, άφησε εκτός τον 19χρονο Μιρέτι, πέρασε τον ΜακΚένι και... δικαιώθηκε στο 53'. Βέβαια, είχε προηγηθεί η μεγάλη ευκαιρία του Νεϊμάρ στο 49', ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Περίν. Ο Ντοναρούμα έίχε κάκιστη έξοδο τέσσερα λεπτά αργότερα και ο Αμερικανός με κεφαλιά έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. Εξαιρετικός ρυθμός στη συνέχεια, με τη « Μεγάλη Κυρία» να απειλεί στο 56' με τον Βλάχοβιτς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmplmuoqhst5)


Στο 64′ ο Μπαπέ έχασε την ευκαιρία να τελειώσει τον αγώνα με χατ-τρικ και η Γιουβέντους θα μπορούσε να κάνει το 2-2 στο 81′ με τον Λοκατέλι, αλλά ο Ντοναρούμα αντέδρασε σωστά και κράτησε τη μεγάλη νίκη για την ομάδα του.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος, Κιμπέμπε, Χακίμι (78′ Μουκιέλε), Βιτίνια (78′ Περέιρα), Βεράτι (87′ Σάντσες), Μέντες, Μέσι (84′ Σολέρ), Νεϊμάρ, Μπαπέ.

Γιουβέντους: Περίν, Μπρέμερ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο (74′ Ντε Σίλιο), Ραμπιό (87′ Κιν), Παρέδες, Μιρέτι (46′ ΜακΚένι), Κόστιτς, Μίλικ (68′ Λοκατέλι), Βλάχοβιτς.

Μπενφίκα-Μακάμπι Χάιφα 2-0

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmpmtud2nsjl)


Με το δεξί ξεκίνησε το φετινό Champions League η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Οι Λουζιτανοί υποδέχθηκαν την Μακάμπι Χάιφα και με τον Έλληνα τερματοφύλακα να κρατάει το μηδέν, χρειάστηκαν πέντε λεπτά στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου για να τελειώσουν το ματς. Στο 50' και 55' οι Ράφα Σίλβα και Γκριμάλντο έκαναν το 2-0 και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσαν όλα.

Οι Πορτογάλοι κράτησαν με άνεση το μηδέν πίσω, φτάνοντας έτσι στο πρώτο τους τρίποντο. Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας δεν είχε τις πολλές φάσεις με το 0-0 να μένει χωρίς πρόβολημα. Στο 2ο οι Ισραηλινοί στο 46' έφτασαν μια ανάσα από το 0-1, αλλά ο Βλαχοδήμος κατάφερε να νικήσει τον Πιερό.

Η συνέχεια όπως αναφέραμε ανήκε στον Γκριμάλντο. Ο αριστερός μπακ της Μπενφίκα αρχικά έκανε την ασίστ στον Ράφα Σίλβα που με προβολή έκανε το 1-0 στο 50' και στο 55' με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Από εκείνη την στιγμή και ως το τέλος οι Λουζιτανοί κράτησαν το μηδέν παίρνοντας την πολύτιμη νίκη στην πρεμιέρα τους στο φετινό Champions League.

5ος όμιλος
Σάλτσμπουργκ-Μίλαν 1-1

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmpmhihl5ec1)

Η Μίλαν μετά την περσινή απογοητευτική σεζόν στη διοργάνωση θέλησε να μπει δυνατά τη νέα χρονιά. Ωστόσο, στην Αυστρία, η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν έπεισε, έμεινε στο 1-1 με τη Ζάλτσμπουργκ, αν και στο τελευταίο λεπτό του ματς θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι, φάνηκαν απειλητικοί και στο 28' άνοιξαν το σκορ, όταν ο Οκαφόρ απέφυγε ωραία τον Καλούλου και πλάσαρε ιδανικά τον Μενιάν. Παρ’ όλα αυτά, οι Ροσονέρι κατάφεραν να αντιδράσουν και να ισοφαρίσουν πριν το τέλος του α' ημιχρόνου, αφού στο 40′ ο Λεάο μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έστρωσε στον Σαλεμάκερς, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-1.


Η Μίλαν είχε την κατοχή στην επανάληψη, προσπάθησε, αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 90+'4 για να κάνει την ευκαιρία του ματς. O Λεάο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι.

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Τσέλσι 1-0

6ος όμιλος
Σέλτικ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-3

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmpmkou17ypt)


Τι κι αν δεν ήταν η καλύτερη βραδιά της; Τι κι αν έχασε στο ημίωρο με τραυματισμό τον παίκτη – σημείο αναφοράς (Καρίμ Μπενζεμά); Η Ρεάλ Μαδρίτης αποδεικνύει συνεχώς ότι το Champions League είναι η διοργάνωσή της. Και, κόντρα στην αξιόμαχη Σέλτικ, πέρασε με πειστικό τρόπο και με μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Εντέν Αζάρ από την Γλασκόβη (3-0) και μπήκε με το δεξί στον έκτο όμιλο.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ξεκίνησε τον Γιώργο Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης των Κελτών (δεν κατάφερε να ξεχωρίσει...), οι οποίοι αιφνιδίασαν την (πλήρη) Ρεάλ με την πίεση ψηλά, απειλώντας με το «καλημέρα» με σουτ του Λιέλ Αμπάντα που έβγαλε χαμηλά ο Τιμπό Κουρτουά.

Ο ενθουσιασμός της Σέλτικ ζόρισε την Ρεάλ, η οποία γλίτωσε εκ νέου το γκολ σε προσπάθεια του Αμπάντα, αλλά κυρίως στο σουτ του αρχηγού Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί δοκάρι της βασιλικής εστίας (21’).

Σαν να μην έφτανε η κακή της εικόνα, η Ρεάλ είδε στο ημίωρο τον Καρίμ Μπενζεμά να αποχωρεί τραυματίας στο δεξί γόνατο, με το «Σέλτικ Παρκ» να αποθεώνει τον Γάλλο επιθετικό και κορυφαίο παίκτη του περυσινού Champions League.

Ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος πήρε την θέση του Μπενζεμά, άγγιξε το γκολ λίγο πριν από την ανάπαυλα, με τη Ρεάλ να απειλεί εκ νέου με τον Βινίσιους Ζούνιορ, αλλά την Σέλτικ να μην τα παρατάει και να μπει εξίσου «φουριόζα» στο δεύτερο μέρος.

Ο Έντερ Μιλιτάο με ενοχλήσεις έδωσε την θέση του στον Αντόνιο Ρούντιγκερ, με τους γηπεδούχους να χάνουν μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με μοιραίο τον Νταϊζέν Μαέντα.

Η εικόνα του αγώνα «έδειχνε» 1-0, αλλά μέσα σε τέσσερα λεπτά (56’ – 60’) έγινε 0-2. Γιατί; Επειδή η Ρεάλ ξέρει πως να κυριαρχεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, την οποία άλλωστε έχει κατακτήσει 14 φορές.

Εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, με συνδυασμό του Φεντερίκο Βαλβέρδε με τον Αζάρ και σέντρα του Ουρουγουανού, στην οποία έφτασε ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το τελευταίο γκολ πέρυσι για να δώσει την κούπα στη Βασίλισσα και έμελλε να σημειώσει και το πρώτο φέτος.

Ο Βινίσιους Ζούνιορ, περί ου ο λόγος, ολοκλήρωσε ιδανικά την φάση (56’) και ξεμπλόκαρε τη Ρεάλ, η οποία «χτύπησε» ξανά σχεδόν αμέσως (60’), με τον (αρχηγό) Λούκα Μόντριτς να νικάει τον Τζο Χαρτ ύστερα από ασίστ του Αζάρ, σκοράροντας στο 100ό του ματς στην διοργάνωση, τρεις ημέρες προτού γιορτάσει τα 37α γενέθλιά του.

Ο Βέλγος, ο οποίος επιτέλους… θυμίζει ποδοσφαιριστή, προστέθηκε στο… πάρτι ύστερα από ασίστ του Ντάνι Καρβαχάλ (77’), δίνοντας διαστάσεις στην εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ.

Σέλτικ (Άγγελος Ποστέκογλου): Χαρτ - Γιουράνοβιτς, Κάρτερ Βίκερς, Τζεντς, Τέιλορ - Ο’ Ράιλι (72’ Μούι), ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε (72’ Τέρνμπουλ) - Αμπάντα (46’ Μαέντα), Γιακουμάκης (72’ Φουρουχάσι), Ζότα (82’ Χακσαμπάνοβιτς).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά - Καρβαχάλ, Έντερ Μιλιτάο (46’ λ. τρ. Ρούντιγκερ), Αλάμπα, Μεντί – Μόντριτς (80’ Ασένσιο), Τσουαμενί (71’ Καμαβινγκά), Κρόος - Βαλβέρδε, Μπενζεμά (30’ λ. τρ. Αζάρ), Βινίσιους Ζούνιορ (80’ Ροντρίγκο).

Λειψία-Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-4

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmpmj0f5u5l5)


Πληγμένη από τη φρίκη του πολέμου. Για καιρό χωρίς προπονήσεις, με τους αστέρες της να την εγκαταλείπουν ένας - ένας προσπαθώντας να διαφύγουν για μέρη ειρηνικά. Και μόνο η συμμετοχή της στη φετινή διοργάνωση έγειρε ερωτηματικά και αμφιβολίες για την ανταγωνιστικότητά της.

Κόντρα ωστόσο σε όλες τις πιθανότητες, δαρμένη από τις αντίξοες συνθήκες, η Σαχτάρ του Ντόνετσκ κατάφερε να γράψει το δικό της παραμύθι στην πρεμιέρα του Champions League.

Με τον Σβεντ σε πρωταγωνιστικό ρόλο και τους υπόλοιπους να λειτουργούν σαν την πιο καλοκουρδισμένη μηχανή, οι Ουκρανοί διέλυσαν 4-1 την αποκαρδιωτική Λειψία μέσα στην έδρα της, υπογράφοντας την πιο ανέλπιστη αρχή.

Από την πρώτη στιγμή το πλάνο των φιλοξενούμενων ήταν ξεκάθαρο. Με σφικτή άμυνα και φονικές αντεπιθέσεις ήλπιζαν πως θα κάνουν τη ζημιά τους Τάυρους, οι οποίοι ωστόσο φρόντισαν να τους χαρίσουν το προβάδισμα ουσιαστικά από... μόνοι τους. Στο 16΄ο Γκουλάτσι καθυστέρησε χαρακτηριστικά να ξεφορτωθεί τη μπάλα, γλίστρησε και τελικά την έχασε από τον Σβεντ, ο οποίος είχε εύκολο έργο προ κενής εστίας. Το ημίχρονο έκλεισε με τη Σαχτάρ σε ρόλο οδηγού και τη Λειψία να απειλεί, αλλά να μην βρίσκει τρόπο να παραβιάσει τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 57΄ωστόσο ο γόρδιος δεσμός λύθηκε! Έπειτα από υπέροχη ανάπτυξη, ο Σομποσλάι μοίρασε στον Σίμακαν που με φοβερό πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Πριν καλά καλά προλάβουν όμως να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Σαχτάρ χτύπησε και πάλι. Ο Σβεντ προκάλεσε ανισορροπία στην άμυνα της Λειψίας και με την τύχη στο πλευρό του είδε το σουτ του να κοντράρει και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Γκουλάτσι.

Το νερό είχε μπει στο αυλάκι, με τη Σαχτάρ να μένει πιστή στο πλάνο της και να δικαιώνεται με δυο ακόμα γκολ. Αρχικά στο 76΄ο Μόντρικ, που απασχόλησε την Premier League το καλοκαίρι, έγραψε το 3-1 έπειτα από ταχύτατη αντεπίθεση, ενώ με το ίδιο τρόπο η Σαχτάρ έγραψε το 4-1 με σκόρερ τον Τραορέ (85΄). Μια παραμυθένια αρχή για τους Ουκρανούς που ανέβηκαν στην κορυφή του ομίλου, τη στιγμή που η Λειψία συνεχίζει να... ψάχνεται μετά τη δεύτερη σερί τεσσάρα σε Γερμανία και Ευρώπη.

Λειψία (Ντομένικο Τεντέσκο): Γκουλάσι, Σιμάκαν, Ντιαλό, Ορμπάν, Χάλστενμπεργκ, Λάιμερ, Σλάγκερ, Σομποσλάι, Ενκουνκού, Βέρνερ, Αντρέ Σίλβα

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ιγκόρ Γιοβίσεβιτς): Τρουμπίν, Τέιλορ, Μπόνταρ, Ματβιένκο, Κονόπλια, Σβεντ, Μούντρικ, Σουντάκοφ, Στεπανένκο, Μπονταρένκο, Ζουμπκόφ


7ος όμιλος
Σεβίλλη-Μάντσεστερ Σίτι 0-4

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmpmkou929ix)


Τον γνωρίσαμε μέσα από αυτή τη διοργάνωση. Συστήθηκε με μισή ντουζίνα γκολ ως πρωτάρης με τη φανέλα της Ζάλτσμπουργκ.

Το έκανε ξανά με την Ντόρτμουντ λίγους μήνες αργότερα, σκοράροντας από το πρώτο του παιχνίδι στα νοκ-άουτ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ επέστρεψε στο Champions League με τρίτη διαφορετική ομάδα και δεν θα μπορούσε παρά να... τριτώσει το κακό, σκοράροντας σε ακόμη ένα ντεμπούτο αυτή τη φορά με τη Μάντσεστερ Σίτι, την οποία και οδήγησε με δύο γκολ σε άνετο πέρασμα από τη Σεβίλλη (0-4), που βρίσκεται στη χειρότερη φάση της τα τελευταία χρόνια.

Μόλις τρεις είχαν πετύχει κάτι ανάλογο στο παρελθόν, να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους με τρεις διαφορετικές ομάδες στη διοργάνωση: Μοριέντες, Σαβιόλα και Ιμπραΐμοβιτς. Κι ο Νορβηγός «killer» των 10 γκολ σε έξι ματς Premier League, δεν χρειάστηκε περισσότερα από 20 λεπτά για να το πετύχει. Από ασίστ του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο δεύτερο δοκάρι, ο 22χρονος σούπερ στράικερ άπλωσε πολύ ψηλά το πόδι του και με την προβολή άνοιξε το σκορ, με το πρώτο του γκολ στο Champions League από τον περασμένο Δεκέμβριο, μια και η Ντόρτμουντ πέρυσι είχε μείνει εκτός «16».

Οι Πολίτες είχαν την υπεροχή απέναντι στους Ανδαλουσιανούς του «φευγάτου» Ζουλιέν Λοπετέγκι, οι οποίοι δεν έχουν σημειώσει ακόμα νίκη στη σεζόν. Υπεροχή την οποία διασφάλισαν με ένα δεύτερο γκολ πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, με τον Φόντεν να παίρνει τη σκυτάλη και να σκοράρει «ζαλίζοντας» την άμυνα των γηπεδούχων και πλασάροντας τον Μπόνο στη γωνία του (58').

Από το σουτ του ίδιου και την ασταθή απόκρουση του Μπόνο, ο Χάαλαντ βρήκε για δεύτερη φορά δίχτυα στο 67' με κενή εστία κι έφτασε έτσι τα 25 γκολ σε 20 συμμετοχές στα «αστέρια». Σε αντίστοιχο σημείο καριέρας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο πρώτος σκόρερ δηλαδή της διοργάνωσης, δεν είχε ούτε ένα!

Ο Μπόνο προσπάθησε να κρατήσει το σκορ σε αυτές τις διαστάσεις, αλλά ο Κανσέλο είχε βαλθεί να συμμετάσχει κι αυτός σε ένα γκολ. Αφού δεν το πέτυχε ο ίδιος σε δύο χρόνους, το μοίρασε για τον Ρούμπεν Ντίας κι έτσι οι Πολίτες σφράγισαν το τελικό 4-0.


Σεβίλλη (Ζουλιέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Καρμόνα, Γκούντελι, Νιανζού, Ντιλέινι (46' Χορδάν), Ράκιτιτς (46' Μιρ), Νάβας, Ακούνια, Ίσκο (78' Γιανουζάι), Πάπου Γκόμεθ (73' Σούσο), Τέλες (57' Ντόλμπεργκ)

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Ακάντζι, Γκόμεθ, Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Φόντεν (70' Πάλμερ), Σίλβα, Χάαλαντ (70' Άλβαρες), Γκρίλις (62' Γκουντογκάν)


Απολαύστε μέσα από το συγκεντρωτικό βίντεο όλα τα γκολ της βραδιάς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmpmtucqmq9l)



Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League:


1ος όμιλος

Άγιαξ (Ολλανδία)-Ρέιντζερς (Σκωτία) 7/09

Νάπολι (Ιταλία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) 7/09


2ος όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Πόρτο (Πορτογαλία) 7/09

Μπριζ (Βέλγιο)-Λεβερκούζεν (Γερμανία) 7/09


3ος όμιλος

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Πλζεν (Τσεχία) 7/09

Ίντερ (Ιταλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 7/09


4ος όμιλος

Άιντραχτ Φρ. (Γερμανία)-Σπόρτινγκ Λ. (Πορτογαλία) 7/09

Τότεναμ (Αγγλία)-Μαρσέιγ (Γαλλία) 7/09



5ος όμιλος

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Τσέλσι (Αγγλία) 1-0

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)-Μίλαν (Ιταλία) 1-1

Βαθμολογία (σε 1 αγ.)

Ντιναμό Ζ. 3

Μίλαν 1

Σάλτσμπουργκ 1

Τσέλσι 0



6ος όμιλος

Σέλτικ (Σκωτία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 0-3

Λειψία (Γερμανία)-Σαχτάρ (Ουκρανία) 1-4

Η βαθμολογία (σε 1 αγ.)

Ρεάλ Μ. 3

Σαχτάρ Ντ. 3

Σέλτικ 0

Λειψία 0



7ος όμιλος

Μπορούσια Ντ. (Γερμανία)-Κοπεγχάγη (Δανία) 3-0

Σεβίλη (Ισπανία)-Μάντσεστρ Σίτι (Αγγλία) 0-4

Η βαθμολογία (σε 1 αγ.)

Μάντσεστερ Σ. 3

Ντόρτμουντ 3

Κοπεγχάγη 0

Σεβίλη 0


8ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Γιουβέντους (Ιταλία) 2-1

Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) 2-0

Η βαθμολογία (σε 1 αγ.)

Μπενφίκα 3

Παρί ΣΖ 3

Γιουβέντους 0

Μακάμπι Χάιφα 0




Μπορούσια Ντόρτμουντ-Κοπεγχάγη 3-0

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τον έσφιξα με το σχοινί, αλλά δεν κατάλαβα ότι τον στραγγάλισα, λέει ο δολοφόνος του εργολάβου


Ο δύσκολος χειμώνας της Ευρώπης: Αρκούν 375 δισ. ευρώ για να ζεσταθούμε;


Με ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι δεν θα υπάρξουν μέτρα για τον κορωνοϊό δηλώνει ο Πλεύρης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης