Κορκμάζ: «Παίξαμε μπουνιές με τους παίκτες της Γεωργίας»

Κορκμάζ: «Παίξαμε μπουνιές με τους παίκτες της Γεωργίας»

Ο Φουρκάν Κορκμάζ αποκάλυψε τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα του Ευρωμπάσκετ 2022 με την Γεωργία και δη στο διάδρομο προς τα αποδυτήρια μετά το επεισόδιο με τον Σανάντζε

Korkmaz
Οπως είναι γνωστό ο Τούρκος γκαρντ μαζί με τον Σανάντζε λίγο έλειψε να... πιαστούν στα χέρια κατά τη διάρκεια του αγώνα για την 3η αγωνιστική της Α' φάσης των ομίλων.

Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν ωστόσο δεν δόθηκε συνέχεια. Τουλάχιστον μέσα στις τέσσερις γραμμές, όταν και οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν με ντισκαλιφιέ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmnu3ghqqfdd)


Μάλιστα μετά το τέλος έγινε καταγγελία από την Τουρκία για επίθεση στα αποδυτήρια, απειλώντας ότι η ομάδα θα αποχωρήσει από το Eurobasket.

Ο Φουρκάν Κορκμάζ προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδατε ένα μικρό μέρος αυτού που συνέβη στο γήπεδο. Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, και άρχισε να μου λέει βλακείες. Δεν θα αφήσω κανέναν να μου μιλάει έτσι μέσα στο πρόσωπό μου. Στο παιχνίδι, ναι. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Όμως αυτό που είπε δεν ήταν κάτι που θα το άφηνα να περάσει.. Αντέδρασα ως άνθρωπος, ως παίκτης και ως άνθρωπος» και συνέχισε:

«Όταν πήγαινα στα αποδυτήρια ήταν μαζί και ο φροντιστής της ομάδας. Λίγο πριν φτάσουμε είδα τρεις παίκτες της Γεωργίας μαζί με δύο ανθρώπους της ασφαλείας να κινούνται εναντίον μας. Αρχίσαμε να ρίχνουμε γροθιές ο ένας στον άλλον. Δεν έγινε καμία κουβέντα. Οι άνθρωποι απλώς ήρθαν κατά πάνω μας και προσπαθούσαν να μας επιτεθούν. Φυσικά, αντιδράσαμε και προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Αυτό ακριβώς που θα κάνουμε ως άνδρες».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Λιζ Τρας: Αυτή είναι η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας - Τι σημαίνει η εκλογή της

Η Ελλάδα απαντά στην Τουρκία με επιστολές στο Συμβούλιο Ασφαλείας, τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ

Κληρονομιά Τράγκα: Μόνο τα χωράφια του παππού της μένουν ελεύθερα στη Μαρία Καρρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης