Serie A: «Καθάρισαν» Βλάχοβιτς και Μίλικ για τη Γιουβέντους, δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τη Νάπολι - Δείτε τα γκολ

Serie A: «Καθάρισαν» Βλάχοβιτς και Μίλικ για τη Γιουβέντους, δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τη Νάπολι - Δείτε τα γκολ

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της Σπέτσια και επέστρεψε στις νίκες, με «υπογραφές» Βλάχοβιτς και Μίλικ - Νέα «γκέλα» για τη Νάπολι, 1-1 με τη Λέτσε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»

juve
H Γιουβέντους μετά τις ισοπαλίες με Σαμπντόρια και Ρόμα επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-0 της Σπέτσια στο Τορίνο. Νέα «φαουλάρα» από Βλάχοβιτς, άνοιξε λογαριασμό ο Μίλικ στη δεύτερη συμμετοχή του. Ανησυχία στους Μπιανκονέρι για τον Σέζνι, ο οποίος αποχώρησε με φορείο μετά από τραυματισμό στον αστράγαλο.

Στο 9ο λεπτό ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα μετά από εκτέλεση φάουλ, ακριβώς όπως έκανε και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ρόμα. Στο 16’ ο Γκιασί ισοφάρισε για την Σπέτσια, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Στο 42’ ο τερματοφύλακας της Γηραιάς Κυρίας τραυματίστηκε στον αστράγαλο μετά από έξοδό του που έπεσε άτσαλα. Κάπως έτσι ο Σέζνι δεν μπορούσε να συνεχίσει και έφυγε με φορείο σφαδάζοντας από τους πόνους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λούκα Γκότι ισορρόπησε αρκετά το παιχνίδι και δημιουργούσε αρκετές φάσεις, τις οποίες όμως δεν μπορούσε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ. Η Γιουβέντους έψαχνε και το δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο φινάλε με τον Μίλικ που σκόραρε στο ντεμπούτο του και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 απέναντι στη Σπέτσια για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmkier2qzm35)


Απρόσμενη γκέλα για τη Νάπολι

Αν το 0-0 στην έδρα της Φιορεντίνα… συγχωρείται, σίγουρα η νέα απώλεια βαθμών δεν «ήχησε» καλά στα αυτιά των φίλων της Νάπολι, η οποία γκέλαρε στο «Μαραντόνα» απέναντι στη νεοφώτιστη Λέτσε (1-1) κι έπεσε από την κορυφή.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι άλλαξε κατά τα 6/11 την ενδεκάδα των προηγούμενων αγώνων (στον πάγκο οι Κβαρατσχέλια, Ραχμάνι, Λοσάνο, Ζιελίνσκι, Λομπότκα, Ρούι) δίνοντας πάτημα στους νεοαποκτηθέντες (Ντεμπελέ, Ρασπαντόρι, Όστιγκαρντ, Ολιβέρα), αλλά τα πειράματα εκ του αποτελέσματος δεν του βγήκαν. Μέσα σε έξι λεπτά στο πρώτο μέρος γράφτηκε ουσιαστικά όλη η ιστορία του ματς.

Ο Κολόμπο απέτυχε από την άσπρη βούλα μετά από επανάληψη στο 25’ και δύο λεπτά αργότερα οι Παρτενοπέι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Ελμάς. Ωστόσο, ο πρώτος, δανεικός από τη Μίλαν, έφερε το ματς στα ίσα στο 31’ με αδιανόητο «κεραυνό» εν στάσει εκτός περιοχής, αιφνιδιάζοντας απόλυτα τον Μέρετ που δεν μπορούσε παρά να δει την μπάλα να καταλήγει στο «Γ». Παρά τις αλλαγές στο β’ μέρος, η Νάπολι δεν βρήκε το πολυπόθητο δεύτερο γκολ κι έτσι άφησε την κορυφή αποκλειστικά για τα μάτια της Ρόμα, εν αναμονή και των αναμετρήσεων των Αταλάντα-Τορίνο.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmkid9u6pm5t)



Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της Serie A και η βαθμολογία:

Σασουόλο-Μίλαν 0-0

Ιντερ-Κρεμονέζε 3-1

Ρόμα-Μόντσα 3-0

Εμπολι-Βερόνα 1-1

Σαμπντόρια-Λάτσιο 1-1

Ουντινέζε-Φιορεντίνα 1-0

Γιουβέντους-Σπέτσια 2-0

Νάπολι-Λέτσε 1-1

Αταλάντα-Τορίνο 1/09

Μπολόνια-Σαλερνιτάνα 1/09

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

Ρόμα 10

Ίντερ 9

Λάτσιο 8

Μίλαν 8

Γιουβέντους 8

Νάπολι 8

Αταλάντα 7 -3αγ.

Τορίνο 7 -3αγ.

Ουντινέζε 7

Φιορεντίνα 5

Σασουόλο 5

Σαλερνιτάνα 4 -3αγ.

Σπέτσια 4

Έμπολι 3

Βερόνα 2

Σαμπντόρια 2

Λέτσε 2

Μπολόνια 1 -3αγ.

Κρεμονέζε 0

Μόντσα 0


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο stop στις παραδόσεις φυσικού αερίου από Ρωσία σε Γερμανία μέσω του Nord Stream

Οικονόμου: Τη νέα σχολική χρονιά το ολοήμερο επεκτείνεται από τις 4:00 μμ στις 05:30 μμ 

Vegan μητέρα καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο του 18 μηνών γιου της από ασιτία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης