Premier League, Άρσεναλ - Άστον Βίλα 2-1: Μόνοι στην κορυφή οι Κανονιέρηδες

Premier League, Άρσεναλ - Άστον Βίλα 2-1: Μόνοι στην κορυφή οι Κανονιέρηδες

Πέντε νίκες σε ισάριθμα  παιχνίδια και στο +2 από την δεύτερη  Σίτι η Άρσεναλ στην Premier League

arsenal
Το κάνει κατ’ εξακολούθηση. Ξανά και ξανά και ξανά. Τέσσερις φορές όλες κι όλες έχει δεχθεί γκολ φέτος και ποτέ δεν έχει αφήσει να περάσουν πάνω από οκτώ λεπτά για να απαντήσει. Έτσι και απόψε κόντρα στην Άστον Βίλα.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Η κυριαρχική και ασταμάτητη Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα πραγματοποιεί καλύτερο ξεκίνημα κι από τη χρονιά των Invincibles και το 5Χ5 το επιβεβαιώνει και με τη βούλα, αφού ξεπέρασε και το εμπόδιο της Άστον Βίλα (2-1) και πάει για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στη Γιουνάιτεντ με αέρα απόλυτης πρωτοπόρου.

Οι Gunners έκαναν ό,τι ήθελαν το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ για ένα ημίχρονο, έχοντας συγκεκριμένα 28-4 τελικές στην αντίπαλη περιοχή και τελικές στον στόχο 7-1! Μία από αυτές έγινε γκολ, από τον Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 30’ και σκόραρε για τρίτη φορά στη νέα του ομάδα.

Το πράγμα μπορούσε να χαλάσει μόνο σε ανύποπτη στιγμή και κάπως έτσι η Άστον Βίλα έφερε το ματς στα ίσα στο 74’: με απευθείας κόρνερ από τον νεοεισελθόντα Ντάγκλας Λουίς! Το VAR δεν άλλαξε την απόφαση για υποψία επιθετικού φάουλ στον Ράμσντεϊλ κι έτσι η Άρσεναλ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο.

Αλλά της πήρε μόνο τρία λεπτά για να βρεθεί και πάλι κατά μέτωπο, με τον Μαρτινέλι να γράφει το 2-1 στο 77’ και να σφραγίσει το τρίποντο και το 5Χ5. Μόλις η τέταρτη φορά που το πετυχαίνει η Άρσεναλ στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία: τις δύο πρώτες κατέκτησε το πρωτάθλημα (1931, 1948), την πιο πρόσφατη ήρθε δεύτερη (2005).

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: «Ήρωας» για τους ξένους ηγέτες και τη διεθνή κοινότητα, παρίας στη Ρωσία


Φουρθιώτης: Στο σκαµνί για τις «στηµένες» σφαίρες στο σπίτι του - Όλο το βούλευμα


Καιρός: Τοπικές ισχυρές μπόρες από το μεσημέρι και στην Αττική, δείτε χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης