Τα ρομαντικά μηνύματα του Γκιγκς προς την πρώην του: Σε σκέφτομαι συνέχεια, είσαι το φως μου, η ηλιαχτίδα μου

Τα ρομαντικά μηνύματα του Γκιγκς προς την πρώην του: Σε σκέφτομαι συνέχεια, είσαι το φως μου, η ηλιαχτίδα μου

Ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την Κέιτ Γκρεβίλ με το θησαυροφυλάκιο Φορτ Νοξ «επειδή είναι γεμάτο με χρυσό»

000_9AX2U9
Νέες λεπτομέρειες γύρω από την κοινή ζωή του Ράιαν Γκιγκς και της πρώην συντρόφου του Κέιτ Γκρεβίλ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας διαβάστηκαν ορισμένα από τα μηνύματα που έστελνε ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Κέιτ Γκρεβίλ.

«Είσαι η μαρμελάδα στο ντόνατ μου, η τρούφα στα ζυμαρικά μου και το αλάτι στην τεκίλα μου», έγραφε σε ένα από αυτά ο Ράιαν Γκιγκς. Μάλιστα είχε φτάσει στο σημείο να την συγκρίνει ακόμα και με το Φορτ Νοξ «επειδή είναι γεμάτο χρυσό», ενώ έγραψε μια ακροστιχοίδα χρησιμοποιώντας τα πρώτα γράμματα του επιθέτου της Κέιτ Γκρεβίλ. Πιο συγκεκριμένα έγραψε τις λέξεις Gorgeous για το «G», Vivacius για το «V» και Everything I've Wanted  για το «E».

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας οι δικηγόροι διάβασαν ένα ποίημα που είχε γράψει ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ παρουσίασαν μηνύματα με αποδέκτη την Κέιτ Γκρεβίλ, μέσω των οποίων της εκμυστηρευόταν τον έρωτά του.

Σε ένα από αυτά έγραφε τα εξής:  «Αγαπημένη μου Κέιτ ο έρωτάς μας ήταν μοιραίος, σε ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Το θυμάμαι γιατί ήμουν τόσο ψηλά όσο ένας χαρταετός. Αυτά τα όμορφα μάτια με έκαναν να ανατριχιάσω. Δεν πρόκειται να πω ψέματα, σε σκέφτομαι, σε ονειρεύομαι.

Κλείσιμο
[...] Θα τελειώσω λέγοντας ότι είσαι η αγάπη μου, ο φίλος μου, η ψυχή μου. Και πάνω απ' όλα πιστεύεις σε μένα». Μάλιστα σε άλλα μηνύματα την περιέγραφε ως «η λιακάδα μου», «η ευχή μου», «η αδελφή ψυχή μου», «η δύναμή μου», «η μοναδική μου».



Ειδήσεις σήμερα:

Σκληρή απάντηση Θεοδωρικάκου στον Σοϊλού - «Η Τουρκία εργαλοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους»

To ΥΠΕΝ διερευνά τα περιστατικά θανάτωσης αρκούδων στη Φλώρινα

Νέες καταγγελίες κατά του R. Kelly - Έκανε σεξ με την ανήλικη βαφτιστήρα του «εκατοντάδες φορές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης