Ξέσπασε σε κλάματα ο Ράιαν Γκιγκς: Η νύχτα στο κελί ήταν η «χειρότερη εμπειρία της ζωής μου» - «Φοβόμουν τόσο πολύ»

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ράιαν Γκιγκς: Η νύχτα στο κελί ήταν η «χειρότερη εμπειρία της ζωής μου» - «Φοβόμουν τόσο πολύ»

Ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλώντας ενώπιον των ενόρκων είπε ότι ήταν «φοβισμένος» όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πεντλετον

ryan-giggs
Ο Ράιαν Γκίγκς κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας με φόντο τη δικαστική διαμάχη του με την Κέιτ Γκρεβίλ κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα περιγράφοντας την νύχτα που έμεινε στο κελί της φυλακής και συγκεκριμένα αμέσως μετά τη φερόμενη επίθεση εις βάρος της πρώην συντρόφου του.

Ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε ότι ήταν «φοβισμένος» όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πεντλετον. Αναφερόμενος στο τι συνέβη εκείνο το βράδυ είπε ότι πίστευε πως η 36χρονη προσπαθούσε να φύγει από την έπαυλη του παίρνοντας μαζί το κουταβάκι τους.

Ακόμη μιλώντας στους ενόρκους επεσήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Κέιτ Γκρεβίλ έπεσαν στο πάτωμα. Όπως είπε «γλίστρησαν στις τσάντες με τα ψώνια» ενώ προσπαθούσε να αρπάξει το κινητό του τηλέφωνο. Ακόμη ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύντροφός του τον κλώτσησε στο κεφάλι «έξι ή επτά φορές» και όταν σηκώθηκαν από το πάτωμα συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι. 

Ο θρύλος της Μάντσεστερ και πρώην αρχηγός της εθνικής Ουαλίας κατηγορείται ότι επιτέθηκε τόσο στην Κέιτ Γκρεβίλ όσο και στην αδερφή της Έμμα. Μάλιστα εάν καταδικαστεί κινδυνεύει ακόμα και πενταετή φυλάκιση. 



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Σπάρτη - Κατέληξε 5χρονο αγοράκι στο νοσοκομείο

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 25χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι στα δύο αδέλφια στο Ηράκλειο

Τελικά μάθαμε να ζούμε τον κορωνοϊό - «Εξαφανισμένοι» από τις ΜΕΘ οι ασθενείς 40-65 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης