Ο Ράιαν Γκίγκς κατά τη διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας με φόντο τη δικαστική διαμάχη του με την Κέιτ Γκρεβίλ κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα περιγράφοντας την νύχτα που έμεινε στο κελί της φυλακής και συγκεκριμένα αμέσως μετά τη φερόμενη επίθεση εις βάρος της πρώην συντρόφου του.
Ο άλλοτε αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε ότι ήταν «φοβισμένος» όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Πεντλετον. Αναφερόμενος στο τι συνέβη εκείνο το βράδυ είπε ότι πίστευε πως η 36χρονη προσπαθούσε να φύγει από την έπαυλη του παίρνοντας μαζί το κουταβάκι τους.
Ακόμη μιλώντας στους ενόρκους επεσήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Κέιτ Γκρεβίλ έπεσαν στο πάτωμα. Όπως είπε «γλίστρησαν στις τσάντες με τα ψώνια» ενώ προσπαθούσε να αρπάξει το κινητό του τηλέφωνο. Ακόμη ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύντροφός του τον κλώτσησε στο κεφάλι «έξι ή επτά φορές» και όταν σηκώθηκαν από το πάτωμα συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι.
Ο θρύλος της Μάντσεστερ και πρώην αρχηγός της εθνικής Ουαλίας κατηγορείται ότι επιτέθηκε τόσο στην Κέιτ Γκρεβίλ όσο και στην αδερφή της Έμμα. Μάλιστα εάν καταδικαστεί κινδυνεύει ακόμα και πενταετή φυλάκιση.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς