Ο πρόεδρος της Νάπολι θεωρεί ηλίθιο να πληρώνει Αφρικανούς για να παίζουν στο Κόπα Άφρικα

Ο πρόεδρος της Νάπολι θεωρεί ηλίθιο να πληρώνει Αφρικανούς για να παίζουν στο Κόπα Άφρικα

Ξέσπασε ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις για τους Αφρικανούς που στη μέση της σεζόν εγκαταλείπουν την ομάδα τους

24662432
Έξαλλος με τους Αφρικανούς που θέλουν να πληρώνονται από την ομάδα τους και να παίζουν στο Κόπα Άφρικα είναι ο πρόεδρος της Νάπολι. 

Ο  Αουρέλιο ντε Λαουρέντις μιλώντας στον επιχειρηματικό ιστότοπο Wall Street Italia ξέσπασε κατά των Αφρικανών: «Μη μου μιλάς πια για Αφρικανούς. Τους εύχομαι να είναι καλά, αλλά είτε θα υπογράψουν παραίτηση για το Κύπελλο Αφρικής είτε αλλιώς...Είμαστε οι ηλίθιοι που τους πληρώνουμε για να παίζουν στο Κόπα Άφρικα».



Η Νάπολι την περασμένη σεζόν έχασε τον Κουλιμπαλί λόγω των αγώνων του με την Σενεγάλη. Φέτος η Νάπολι έχει δύο Αφρικανούς στο ρόστερ της. Τον Βίκτορ Όσιμεν (Νιηγρία) και τον Αντρέ Ζαμπό (Καμερούν). 

Το ίδιο θέμα έχει ο πρόεδρος της Νάπολι και με τους Λατίνους και το Κόπα Αμέρικα αλλά δεν το έκανε ... θέμα. Βέβαια το Κόπα Άφρικα διεξάγεται τους χειμερινούς μήνες ( το Κόπα Αμέρικα είναι καλοκαίρι) και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τα κλαμπ. 

O Ντε Λαουρέντις στα 18 χρόνια που είναι πρόεδρος της Νάπολι έχει πει και έχει κάνει πολλά πράγματα που συζητήθηκαν. Στην ιστορία πέρασε η παρουσίαση του Γκοκάν Ινλέρ το 2011 όταν τον ... ανάγκασε να φορέσει μάσκα λιονταριού!




Σε μια άλλη περίπτωση είχε ρίξει πρόστιμο σε παίκτη του που είχε ποζάρει με εσώρουχα σε περιοδικό για γκέι ενώ για να μην φεύγουν τα παληκάρια του από τη Νάπόλι για την Premier League είχε δηλώσει: «οι Αγγλίδες δεν το κάνουν».




Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Πύλο - Μήνυμα από το 112 για εκκένωση από Μεσοχώρι προς Πήδασο

Κίνδυνος για παγκόσμια έλλειψη smartphone από έναν πόλεμο Κίνας - Ταϊβάν

Σολτς κατά Πούτιν: Η τουρμπίνα του Nord Stream 1 είναι έτοιμη και μπορεί να παραδοθεί ανά πάσα στιγμή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης