Νοβακ Τζόκοβιτς: Στον ημιτελικό του Wimbledon

Νοβακ Τζόκοβιτς: Στον ημιτελικό του Wimbledon

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε από το 0-2 επικράτησε με 3-2 σετ του Γιανίκ Σίνερ και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Wimbledon - Ψάχνει δύο νίκες για την κούπα ο Σέρβος - Επόμενος αντίπαλος του ο Κάμερον Νορί

nole_11
Για 11η φορά στην καριέρα του ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους «4» του Wimbledon. 

O Σέρβος τενίστας που έχει κερδίσει 6 φορές το Wimbledon απέκλεισε σε 3.35' με ανατροπή με 5-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-2 τον 20χρονο Ιταλό Γιανίκ Σίνερ στον προημιτελικό και θα παίξει στον ημιτελικό με τον Κάμερον Νορί.

Ο Νόλε είχε 6/15 μπρέικ πόιντ, 41 winners και 33 αβίαστα και ο Σίνερ είχε 4/9, 43 και 41. 

Ο αγώνας 

Στο 1ο σετ ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε με μπρέικ στο 2-0 αλλά ο Γιάνικ Σίνερ πήρε πίσω το μπρέικ για να μείωσει σε 4-3. Με το σερβίς του ισοφάρισε σε 4-4 και με 2ο μπρέικ προηγήθηκε με 5-6 για να κλείσει το σετ στο 5-7.

Κλείσιμο
Στο 2ο σετ ο Ιταλός αιφνιδίσε τον Σέρβο με μπρέικ στο 3ο (1-2) και το υπερασπίστηκε για το 1-4. Ο Σέρβος έσβησε 2 μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ όμως ο Ιταλός με την 3η ευκαιρία του πέτυχε 2ο μπρέικ (5-2).



Με το σερβίς του έκλεισε το 2ο σετ στο 2-6.

Ο Νόλε είχε τριπλό μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ του 3ου σετ και με μπρέικ έφτασε στο 3-1. Ο Ιταλός έσβησε διπλό μπρέικ πόιντ και μείωσε σε 5-3 όμως ο Σέρβος έκλεισε το σετ στο 6-3 και μείωσε σε 2-1.

To 4o σετ άρχισε με μπρέικ του Τζόκοβιτς (1-0) και με το σερβίς του έκανε το 2-0. Με νέο μπρέικ πήγε στο 3-0 και εν συνεχεία το υπερασπίστηκε για το 4-0.



Στο 8ο γκέιμ ο Τζόκοβιτς έσβησε μπρέικ πόιντ με τον αντίπαλο του να πέφτει άγαρμπα στο έδαφος. Σηκώθηκε όμως και συνέχισε και έφτασε σε νέο μπρέικ πόιντ. Το έσβησε και αυτό ο Νόλε και έκλεισε στο 6-2.



Στο 5ο σετ ο Σέρβος έφτασε σε διπλό μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ και με μπρέικ προηγήθηκε με 2-1. Εν συνεχεία ο Σίνερ μείωσε σε 3-2. O Νόλε με μπρέικ προηγήθηκε με 5-2 και έκλεισε το παιχνίδι στο 6-2. 






Ειδήσεις σήμερα:

Αυτή είναι η Γεωργιανή γυναίκα αράχνη που υπνώτιζε και έκλεβε ηλικιωμένους

Έρχονται οι Τούρκοι στη Σκιάθο τον Αύγουστο μετά το τουριστικό άνοιγμα του νησιού

Power Pass - Χρήστος Σταϊκούρας: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα έως τις 15 Ιουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης