Κάλεμπ Σουάνιγκαν: Νεκρός στα 25 του ο πρώην παίκτης του NBA

Κάλεμπ Σουάνιγκαν: Νεκρός στα 25 του ο πρώην παίκτης του NBA

O Κάλεμπ Σουάνιγκαν είχε αγωνιστεί στους Μπλέιζερς και στους Κινγκς και πέθανε όπως ανακοινώθηκε από φυσικά αίτια - Από το 2020 και μετά είχε πολλά προβλήματα υγείας ενώ είχε συλληφθεί για κατοχή μαριχουάνας

νβα
Νεκρός σε ηλικία 25 ετών βρέθηκε ο Κάλεμπ Σουάνιγκαν.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας που επιλέχτηκε το 2017 στο draft από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς έχοντας αγωνιστεί επίσης και στους Σακραμέντο Κινγκς. Έπαιξε στους Μπλέιζερς από το 2017 έως το 2019 και μετά από την ομάδα του Σακραμέντο επέστρεψε ξανά εκεί.

Συνολικά έπαιξε σε 75 ματς στο NBA έχοντας κατά μέσο όρο 2.3 πόντους και 2.9 ριμπάουντ ανά 8.7 λεπτά συμμετοχής. Είχε να παίξει από το 2020 αφού είχε προβλήματα υγείας αφού είχε πάρει πολλά κιλά.
Κλείσιμο

Παράλληλα είχε συλληφθεί και για κατοχή μαριχουάνας. Είχε μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης αν και το μεγάλο πρόβλημα ήταν τα κιλά του. Είχε πάρει πάνω από 70 κιλά και ήταν αγνώριστος σε βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν από δύο χρόνια.



Ο Σουάνιγκαν είχε σπουδαία παρουσία με το Purdue (2015-2017), ενώ είχε παίξει και στο Παγκόσμιο U19 στην Ελλάδα το 2015, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με τις ΗΠΑ.

Την ανακοίνωση του θανάτου του έκανε το πανεπιστήμιο του μμε τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για φυσικά αίτια.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»

«Βλέπουν» συνωμοσίες στην Τουρκία πίσω από την ανάρτηση του Μασκ για την Κωνσταντινούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης