Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε έως το 2028 τον Νούνιες

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε έως το 2028 τον Νούνιες

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντράγουιν Νούνιες από την Μπενφίκα - Στα 75+25 εκατ. ευρώ η μεταγραφή με τον Ουρουγουανό να υπογράφει έως το 2028

nunyes
Είναι γεγονός. Η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή-«βόμβα» του Ντάργουιν Νούνιες από την Μπενφίκα έναντι 75+25 εκατομμυρίων ευρώ σε μπόνους και πρόσθεσε το νέο επιθετικό «υπερόπλο» στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός «killer» πρόβαρε εδώ και μέρες τα κόκκινα του Μέρσεϊσαϊντ έχοντας συμφωνήσει σε όλα με το κλαμπ για εξαετές συμβόλαιο, με αποδοχές κοντά στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Το μόνο που απέμενε ήταν το deal με την πλευρά των Αετών, το οποίο σφραγίστηκε και επίσημα τα προηγούμενα 24ωρα.

Αφού πέρασε και τα ιατρικά, η μοναδική διαδικαστική εκκρεμότητα είναι να αποκτήσει την άδεια εργασίας του, αλλά όλες οι λεπτομέρειες αναμένεται να έχουν διευθετηθεί ώστε να προλάβει την προετοιμασία των Reds, όπου θα δουλέψει στενά με τον συνεργάτη του Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Λάιντερς.


Κλείσιμο

Ο Νούνιες μπορεί να εξελιχθεί στην ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας των Reds, αν δηλαδή επιτευχθούν ορισμένα έστω από τα μπόνους για να ξεπεραστεί το ρεκόρ που έθεσε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (84,5 εκατ. ευρώ).Είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ στη Λίβερπουλ και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου.

«Έχω παίξει εναντίον της Λίβερπουλ και την έχω δει σε πολλά παιχνίδια στο Champions League και αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού μου. Υπάρχουν μερικοί σπουδαίοι παίκτες εδώ και η ομάδα νομίζω ότι θα ταιριάξει στο στυλ παιχνιδιού μου. Όπως λέω, έχω παρακολουθήσει αρκετά και είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και ελπίζω να δώσω ό,τι έχω για να βοηθήσω την ομάδα», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

«Όταν έφτασα στο προπονητικό κέντρο, εξεπλάγην όταν είδα το στήσιμο και τη δομή και όλα τα τρόπαια εδώ. Μπορείτε στο μέλλον να φανταστείτε τον εαυτό σας να κερδίζει περισσότερα τρόπαια, όταν έρθετε ξανά εδώ και δείτε τα τρόπαια που εμφανίζονται, μπορείτε να πείτε, "Κοίτα, ήμουν μέρος αυτού, ήμουν εκεί εκείνη την εποχή, κερδίζοντας τρόπαια”.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθα εδώ στη Λίβερπουλ: για να κερδίσω τρόπαια και τίτλους. Θέλω να κερδίσω πολλά τρόπαια στη Λίβερπουλ», κατέληξε», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Ξέφυγε ο Ερντογάν, κόκκινος συναγερμός διαρκείας στο Αιγαίο

O Πούτιν «παλεύει να κρατηθεί όρθιoς» κατά τη διάρκεια ομιλίας και τα πόδια του λυγίζουν - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στο Παγκράτι: Πήγε να μπει στο σπίτι της από το μπαλκόνι, έπεσε και σκοτώθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης