Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Καθυστέρηση στην ώρα έναρξης του τελικού

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Καθυστέρηση στην ώρα έναρξης του τελικού

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η  Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων στον εξωτερικό χώρο του ΣΕΦ με αποτέλεσμα οι παίκτες να σταματήσουν την προθέρμανση - Καθυστέρηση στην ώρα έναρξης του τελικού της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό - Διάψευση της Αστυνομίας για χρήση δακρυγόνων 

5621566
Με καθυστέρηση τουλάχιστον 20' θα ξεκινήσει ο πρώτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. 

Οι άνδρες της Αστυνομίας , σύμφωνα με την ΕΡΤ, έριξαν δακρυγόνα έξω από το ΣΕΦ κατά την προσέλευση των οπαδών του Ολυμπιακού στο στάδιο με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και  μέσα στο γήπεδο. 

Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την προετοιμασία και έφυγαν για τα αποδυτήρια.

5621560
5621566__1_
5621571
Κλείσιμο



Οι διαιτητές θα ελέγξουν ξανά την ατμόσφαιρα και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ το παιχνίδι θα έχει τουλάχιστον  20' στην ώρα έναρξης (21:20). 

Η Αστυνομία διέψευσε την χρήση δακρυγόνων πριν από τον αγώνα

"Δεν έγινε χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία έξω από το ΣΕΦ, όμως οι οπαδοί πέταξαν στους αστυνομικούς φωτοβολίδες και καπνογόνα και πιθανόν από τα καπνογόνα των οπαδών του Ολυμπιακού, οι αναθυμιάσεις ενόχλησαν τους παίκτες και έγινε αποχώρησαν για τα αποδυτήρια μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα και να ξεκινήσει με περίπου 20 λεπτά καθυστέρηση ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού για το Game 1 των τελικών της Stoiximan Basket League.

Το επεισόδιο εκτός γηπέδου έγινε όταν οπαδοί που μόλις είχαν βγει από τον Ηλεκτρικό, κινήθηκαν προς την ράμπα για να εισέλθουν από τις Θύρες 6 και 7 και μόλις οι οπαδοί είδαν τις διμοιρίες των αστυνομικών άρχισαν να τους πετούν αντικείμενα, φωτοβολίδες και καπνογόνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δυνάμεις τους απώθησαν αλλά δεν έκαναν χρήση δακρυγόνων και το επεισόδιο κράτησε πολύ λίγο χρονικά, μέχρι που πέρασαν εντός του γηπέδου. Δεν υπάρχει ενημέρωση για τυχόν προσαγωγές", αναφέρει η Αστυνομία.



Ειδήσεις σήμερα

Την Πέμπτη ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του Power Pass - Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι

Διεθνές ανάχωμα στον «δεσποτικό αναθεωρητισμό» Ερντογάν – Μαθήματα «σιδηράς ψυχραιμίας» από την Αθήνα

Ποιες περιοχές θα πλήξει σήμερα η κακοκαιρία Genesis - Καταιγίδες και στην Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης