Τιμπό Κουρτουά: Πρόταση γάμου στην Μισέλ Γκέρζιγκ

Τιμπό Κουρτουά: Πρόταση γάμου στην Μισέλ Γκέρζιγκ

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφο του, Μισέλ Γκέρζιγκ και ετοιμάζονται να παντρευτούν

koyritia
Την εκλεκτή της καρδιάς του, Μισέλ Γκέρζιγκ, θα παντρευτεί ο Τιμπό Κουρτουά.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας που ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League και δικαίως μαζί με την κούπα κέρδισε και το βραβείο του MVP έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και εκείνη απάντησε θετικά!

Η πρόταση έγινε πάνω σε γιοτ και ο πανήψυλος Βέλγος έπεσε στα γόνατα για να της δώσει το δαχτυλίδι.

Η Μισέλ Γκέρζιγκ είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα στο Ισραήλ με διεθνή καριέρα και είναι τρελά ερωτευμένη με τον Βέλγο τερματοφύλακα. Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος του Κουρτουά.



Κλείσιμο
Το 2015 είχε παντρευτεί την Μάρτα Ντομίνγκεζ και μαζί απέκτησαν την Αντριάννα και τον Νίκολας. Ο Τιμπό και η Μισέλ ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2021 και γρήγορά κατάλαβαν πως πρέπει να συνεχίσουν μαζί.



H Μισέλ ήταν παρούσα στον τελικό του Champions League και πανηγύρισε την κούπα μαζί με τον σύντροφο της ενώ εκείνος όποτε δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις παρακολουθεί τις επιδείξεις μόδας στις οποίες συμμετέχει εκείνη!

Οι δυο τους ζουν στο ίδιο σπίτι από το 2021 ενώ έχουν και ένα κοινό τατουάζ που γράφει "σ' αγαπώ" στα ερβραϊκά και στα αγγλικά.



Μάλιστα, ο 29χρονος τερματοφύλακας είχε δημοσιεύσει στο Instagram του μια φωτογραφία μαζί με την ξανθιά σεξοβόμβα σύντροφό του, γράφοντα στη λεζάντα στα εβραϊκά: «Η αγάπη της ζωής μου».



Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» - Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» - Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης