Μαρινάκης: Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα πάει για την κορυφή – Δείτε βίντεο

Μαρινάκης: Η Νότιγχαμ Φόρεστ θα πάει για την κορυφή – Δείτε βίντεο

«Τώρα επιστρέψαμε στην Premier League και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή της ομάδας που οδήγησε το σύλλογο στην Premier League.

μαρινακης
Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης, πανευτυχής μετά την επιστροφή της ομάδας στην Premier League έπειτα από 23 χρόνια μίλησε στο Sky Sports για την άνοδο, αλλά και τους στόχους των «The Reds».

Ο Έλληνας εφοπλιστής αφού ευχαρίστησε προπονητή, παίκτες, οπαδούς, αλλά και τον γιο του Μιλτιάδη, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στην ομάδα, έδωσε την υπόσχεση πως θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφές για να φτάσει η Νότιγχαμ Φόρεστ στην κορυφή.

«Είναι μια μαγική βραδιά όχι μόνο για εμένα, αλλά και για χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια οπαδούς της ομάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στον κόσμο. Η Νότιγχαμ επέτρεψε. Όπως είχα δηλώσει πριν από πέντε χρόνια σε συνέντευξή μου στο BBC, η Νότιγχαμ έπρεπε να επιστρέψει εκεί οπού ανήκει και τώρα επιδιώκουμε ακόμα περισσότερα.

Τώρα επιστρέψαμε στην Premier League και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή της ομάδας που οδήγησε το σύλλογο στην Premier League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλάει για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ
Κλείσιμο


«Συνάντησα τον Στιβ Κούπερ στην Ελλάδα πριν τον προσλάβω και εντυπωσιάστηκα. Έτσι θεώρησα πως αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπός για να αλλάξει την κατάσταση. Συγχαρητήρια και σε αυτόν και στους παίκτες, όλο το επιτελείο της ομάδας και τους φανταστικούς οπαδούς μας που στάθηκαν στην ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ και τον γιο μου, τον Μιλτιάδη που ανέλαβε φέτος. Έκανε πολύ καλή δουλειά (ο Μιλτιάδης Μαρινάκης) με τον Στιβ και τη διοίκηση. Μαζί με τον Κούλη Δουρέκα. Θέλω να συγχαρώ τους πάντες. Πρέπει να το διασκεδάσουμε τώρα. Να χαλαρώσουμε και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια διότι έρχονται τρόπαια.

Ο Έλληνας ιδιοκτήτης του Αγγλικού συλλόγου έδωσε και την υπόσχεση πως τα καλύτερα έρχονται

«Η Φόρεστ είναι μία μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες σε δύσκολες στιγμές και όταν η μπάλα καίει αποδίδουν. Θα δώσουμε ότι χρειαστεί στην ομάδα - το κατάλληλο "οπλοστάσιο" - για να τα καταφέρει. Αυτό σημαίνει πως θα κινηθούμε για καλούς παίκτες και θα πάμε για την κορυφή.».


Ειδήσεις σήμερα:

Η Μόσχα ανακοίνωσε την καταστροφή ενός μεγάλου οπλοστασίου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων

Survivor: Το «Μπλε»… ταξίδι στο Μεξικό και η ποδοσφαιρική Ελληνοτουρκική μάχη – Δείτε βίντεο


Ισραήλ: Χιλιάδες Ισραηλινοί μετείχαν στην υπό ένταση "πορεία των σημαιών" στην Ιερουσαλήμ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης