Τελικός Κυπέλλου: Ο τραυματισμός του Αϊτόρ από πέτρα έφερε ένταση και διακοπή - Δείτε βίντεο

Τελικός Κυπέλλου: Ο τραυματισμός του Αϊτόρ από πέτρα έφερε ένταση και διακοπή - Δείτε βίντεο

Ο σκόρερ του πέναλτι τραυματίστηκε στο χέρι από αντικείμενο και συγκεκριμένα από πέτρα από την εξέδρα και Λαόθ στο 35' διέκοψε τον αγώνα - Ένταση και στα αποδυτήρια μετά τη διακοπή - Συγκρούσεις ΜΑΤ με οπαδούς πέριξ των θυρών του ΟΑΚΑ

5605771
Για περίπου 20 έως 25 λεπτά διακόπηκε ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα δευτερόλεπτα αφότου ο Αϊτόρ έκανε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για τους «πράσινους». Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μόλις σκόραρε κινήθηκε προς την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ. Τότε από την εξέδρα του πέταξαν ένα αντικείμενο - πέτρα - το οποίο τον χτύπησε στο χέρι.

Ο Ισπανός διαιτήτής της αναμέτρησης Ματέο Λαόθ αποφάσισε να διακόψει το ματς και να οδηγήσει τους παίκτες στα αποδυτήρια. Ο Αϊτόρ έδειχνε να πονάει εξαρχής. Στη συνέχεια έπεσε κάτω και συνέχισε να πιάνει το χέρι του. Με τη βοήθεια των συμπαικτών του σηκώθηκε για να πάει προς τον πάγκο. Εκείνη την ώρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ μπήκαν παίκτες όπως ο Σβαμπ και του ζήτησαν τον λόγο.

Στη συνέχεια υπήρξε μεγάλη ένταση με τον Βεϊρίνια και παίκτες του Παναθηναϊκού με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύμα ενώ η κάμερα έπιασε τον Λαόθ να πηγαίνει με την πέτρα στα αποδυτήρια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ck5n8l0vws29)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ck5ng9k12vuh)
Κλείσιμο
WhatsApp-Image-2022-05-21-at-22_26_49
Ένταση και στα αποδυτήρια μετά τη διακοπή

Στο μεταξύ η κατάσταση δεν ηρέμησε ούτε στα αποδυτήρια μετά τη διακοπή. Συγκεκριμένα υπήρξε αρκετά μεγάλη ένταση - και ενώ στα αποδυτήρια ήταν άνδρες των ΜΑΤ - και εκεί ενώ και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήγε (στα αποδυτήρια) για να μιλήσει με τον Ισπανό Λαόθ και τους βοηθούς του για το τι θα συνέβαινε με τη συνέχεια του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Πάντως από τη μεριά της η ΕΠΟ επεδίωξε ώστε να διασφαλίσει το να συνεχιστεί ο τελικός του Κυπέλλου Λουξ. Επίσης και άνθρωποι των δύο φιναλίστ ζήτησαν να συνεχιστεί ο αγώνας.

Την ίδια ώρα έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα πέριξ των θυρών του ΟΑΚΑ σημειώθηκαν συγκρούσεις ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και οπαδούς. Οι αστυνομικοί προκειμένου να απωθήσουν τους οπαδούς προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικιτική. 
WhatsApp-Image-2022-05-21-at-22_20_16




Ειδήσεις σήμερα

Politico: Η Τουρκία θα πει ναι στην ένταξη Φινλανδίας - Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, αλλά έχει κρυφούς στόχους

Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα όλη μου την περιουσία από αυτόν τον καταραμένο σατανά που μπήκε στη ζωή μου»

Κιμ Καρντάσιαν: Το μικροσκοπικό μπικίνι της που αφήνει ελάχιστα στη φαντασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης