«Oh my days»: Ο Τσιμίκας πανηγύριζε και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συμβαίνει στη Λίβερπουλ - Δείτε βίντεο

«Oh my days»: Ο Τσιμίκας πανηγύριζε και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συμβαίνει στη Λίβερπουλ - Δείτε βίντεο

Περιχαρής ήταν ο Έλληνας διεθνής μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του

tsimi
Ο «Greek Scouser» ήταν ανάμεσα στους μεγάλους πρωταγωνιστές της συνάντησης κόντρα στην Τσέλσι, νικώντας τον Εντουάρντ Μεντί χαμηλά στη δεξιά του γωνία για να δώσει έτσι το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς.

Αυτό ήταν το δεύτερο τρόπαιό του με τη φανέλα των «κόκκινων», σε ένα ματς που σκόραρε για πρώτη φορά με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, έστω και από την άσπρη βούλα.

Οι πανηγυρισμοί του μπορεί να μην είχαν να προσφέρουν μια τόσο αστεία εκτεταμένη στιγμή όσο εκείνη του Λιγκ Καπ πριν από λίγο καιρό, όταν και χόρεψε γύρω από την κούπα, αλλά αυτό καμία σημασία δεν έχει. Σημασία, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό, έχει ότι ο «Τσίμι» ζει το όνειρό του και συνεχίζει την ανοδική ποδοσφαιρική του πορεία.

Και κάποια στιγμή μπορεί να... συνηθίσει να σηκώνει τρόπαια στην Αγγλία, κάτι που όπως φαίνεται προσπαθεί ακόμα να δουλέψει στο κεφάλι του, αν κρίνουμε από τη φράση «Oh my days» που βγαίνει αυθόρμητα από μέσα του όταν ακουμπάει το τρόπαιο του FA στο πάτωμα των αποδυτηρίων.

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα:



Δείτε τον Κώστα Τσιμίκα να πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του FA Cup, δίνοντάς μας και μια μικρή γεύση από τον χαρακτηριστικό χορό του:

Κλείσιμο


Ο χορός του στα τέλη Φεβρουαρίου μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης