Σπανούλης: Έγινε επίσημα Legend της Euroleague - Δείτε βίντεο

Σπανούλης: Έγινε επίσημα Legend της Euroleague - Δείτε βίντεο

O Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε πριν το τζάμπολ του προημιτελικού του Ολυμπιακού κόντρα στην Μονακό και έγινε και επίσημα legend της Euroleague - Αποθεώθηκε από τον κόσμο και από την Μπαρτσελόνα 

σπανουλης
O σπουδαίος Βασίλης Σπανούλης έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τη Euroleague, αποτελώντας ένα θρύλο που πλέον είναι προπονητής σε ομάδες του Next Gen Tournament, μαθαίνοντας τα μυστικά του αθλήματος στα κορυφαία ταλέντα της ηπείρου.



Ο Kill Bill τιμήθηκε πριν το Game 1 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό στο ΣΕΦ και απέκτησε και επίσημα τον τίτλο του... legend της Euroleague. Γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο των Πειραιωτών που δεν σταμάτησε να φωνάζει το όνομα του και μπήκε στο Πάνθεον της Euroleague.
Κλείσιμο

Στους «θρύλους» της EuroLeague ανήκουν ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο Ραμούνας Σισκάουσκας, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Μιρσάντ Τουρκσάν και ο Φελίπε Ρέγιες.



Ο V-Span έχει κατακτήσει τρεις φορές τη Euroleague (2 με Ολυμπιακό και 1 με Παναθηναϊκό), το 2013 ήταν MVP της διοργάνωσης και το 2009, το 2012 και το 2012 αναδείχθηκε πολυτιμότερος του Final 4. Oκτώ διαφορετικές σεζόν ήταν μέλος των καλύτερων πεντάδων της Euroleague.

«Πάμε να βοηθήσουμε την ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα να πάει στο Final 4», ήταν τα λόγια του Σπανούλη προς τον κόσμο μετά την βράβευση του, ενώ τον χειροκροτούσε όλος ο πάγκος των Μονεγάσκων.



Τον Βασίλη Σπανούλη αποθέωσε μετά από την βράβευση του η Μπαρτσελόνα. 

Η ομάδα της Καταλονίας ανέβασε το tweet της Euroleague και έγραψε: «Το αξίδει». 

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Tεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα θα ζητήσει o Μάνος Δασκαλάκης

Γιατρός-ήρωας γίνεται «ασπίδα» για τραυματισμένη Ουκρανή στο Χάρκοβο - Δείτε βίντεο

Μπαράζ υπερπτήσεων από τουρκικά F-16 πάνω από Ζουράφα, Παναγιά και Οινούσσες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης