Τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος F-16 πραγματοποίησε, σήμερα, Τετάρτη 20 Απριλίου, στις 11:11υπερπτήση πάνω από τη Ζουράφα στα 11.000 πόδια.
Η Ζουράφα ή Λαδόξερα είναι ακατοίκητη νησίδα που βρίσκεται στον νομό Έβρου, και συγκεκριμένα σε κοντινή απόσταση ανατολικά της Σαμοθράκης, και βορείως της Ίμβρου.
Ωστόσο οι Τούρκοι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στις 14:57 μια τετράδα τουρκικών F-16 πραγματοποιήσε υπερπτήσεις πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες στα 10.000 πόδια, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, στις 15:06, ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήσεις ξανα πάνω από τα δυο νησιά στα 1.000 πόδια.
Επιπρόσθετα, στις 17:22 ζεύγος τουρκικών F-16 πραγματοποίσε υπερπτήσεις πάνω από την Παναγιά και τις Οινούσσες στα 23.000 πόδια.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.