Σαρλ Λεκλέρ: Φαν του έκλεψαν στο δρόμο ρολόι αξίας 300.000 ευρώ

Σαρλ Λεκλέρ: Φαν του έκλεψαν στο δρόμο ρολόι αξίας 300.000 ευρώ

Θύμα κλοπής έπεσε ο οδηγός της Formula 1, Σαρλ Λεκλέρ, την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες με θαυμαστές του στο Βιαρέτζιο της Ιταλίας - Του έκλεψαν το «Richard Mille RM67 Leclerc» το οποίο κοστίζει 300.000 ευρώ

λεκλερ
Πριν από λίγες ημέρες ο Σαρλ Λεκλέρ βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο για να παρακολουθήσει αγώνες τένις στο φημισμένο Masters το οποίο και κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

0 24χρονος οδηγός της Ferrari μετά από την επίσκεψη του Monte Carlo Masters (τόπος κατοικίας του το Μόντε Κάρλο) έπεσε θύμα κλοπής από θαυμαστές του. Το περιστατικό συνέβη στο Βιατορέτζιο της Ιταλίας.



Την ώρα που ο Λεκλέρ έβγαζε φωτογραφίες και υπέγραφε αυτόγραφα σε θαυμαστές του ένας εξ' αυτών με ... μακρύ χέρι του έκρυψε ότι πιο πολύτιμο είχε πάνω του!

Ένα ρολόι Richard Mille RM67 ‘Leclerc’, που είχε σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείνον και στοιχίζει περισσότερα από 300.000 ευρώ! Ο Λεκλέρ είχε επισκεφτεί την πόλη της Ιταλίας μαζί με τον Αντρέα Φεράρι, τον γυμναστή του ο οποίος έλκει από εκεί την καταγωγή του και έπεσε θύμα κλοπής!

Άργησε να το καταλάβει και φυσικά προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. Την είδηση δημοσιοποίησε ο γυμναστής του και έγραψε μάλιστα για τον χαμηλό φωτισμό στους δρόμους της πόλης της Τοσκάνης.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζόνι Ντεπ περιγράφει πώς ταράχτηκε η Άμπερ Χερντ όταν... δεν την περίμενε να του βγάλει τις μπότες!

Λέων: Στη Μαλένα δεν διαπιστώνεται ίκτερος που είναι βασικό εύρημα της ηπατικής ανεπάρκειας

Βανδαλισμοί, σκουπίδια και σκόνη στην Αγία Σοφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης