Ο Τζόνι Ντεπ περιγράφει πώς ταράχτηκε η Άμπερ Χερντ όταν... δεν την περίμενε να του βγάλει τις μπότες!

Ο Τζόνι Ντεπ περιγράφει πώς ταράχτηκε η Άμπερ Χερντ όταν... δεν την περίμενε να του βγάλει τις μπότες!

«Μέσα σε ενάμιση χρόνο, είχε μεταμορφωθεί σε τελείως διαφορετικό άνθρωπο» είπε ο 58χρονος - Περιέγραψε τη μακροχρόνια μάχη του με το αλκοόλ και τις ουσίες και τα δύσκολα παιδικά του χρόνια

depp_2
Με αποκαλύψεις για την κοινή ζωή του ζευγαριού και την περίοδο που άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους συνεχίζεται στο δικαστήριο η αναμέτρηση μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο 58χρονος εις βάρος της 35χρονης για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» μοιράστηκε στη δίκη τη στιγμή που άρχισε να προσέχει ανησυχητικά σημάδια στη συμπεριφορά της πρώην αγαπημένης του, την «αρχή» υπό μία έννοια μιας μεταμόρφωσης που θα συνεχιζόταν τους επόμενους μήνες και θα κατέληγε σε άγριους καυγάδες και στη διάλυση του γάμου τους.

Όπως κατέθεσε ο 58χρονος, ο ίδιος και η πρώην του είχαν κάποιου είδους «ιεροτελεστία»: Όταν ο ίδιος επέστρεφε σπίτι, η Άμπερ του έφερνε ένα ποτήρι κρασί και του έβγαζε τα παπούτσια. Μια μέρα όμως, επιστρέφοντας σπίτι, ο Ντεπ είδε την τότε σύζυγό του να μιλάει στο τηλέφωνο. Έτσι έβγαλε ο ίδιος τις μπότες του αντί να την περιμένει.

«Εκείνη την περίοδο εργαζόμουν πολύ και όταν γύριζα σπίτι από τη δουλειά με έβαζε να καθίσω, μου έβαζε ένα ποτήρι κρασί και μου έβγαζε τις μπότες. Δεν είχα βιώσει ποτέ κάτι παρόμοιο σε όλη μου τη ζωή και έτσι έγινε κάτι τακτικό, σαν ρουτίνα», είπε ο σταρ στο δικαστήριο της Βιρτζίνια, όπου εκδικάζεται η υπόθεση.




«Μια νύχτα γύρισα σπίτι και μιλούσε στο τηλέφωνο. Έβγαλα τις μπότες μου και ξαφνικά είδα την κυρία Χερντ να με πλησιάζει με παράξενο ύφος» συνέχισε ο Ντεπ. Στη συνέχεια η Χερντ άρχισε να τον ρωτάει, «Τι έκανες; Τι έκανες;». «Τι εννοείς» ρώτησε απορημένος, με εκείνη να του απαντά «Έβγαλες τις μπότες σου». «Ναι τις έβγαλα, ήσουν απασχολημένη», δικαιολογήθηκε αυτός με τη Χερντ να επιμένει: «Όχι, όχι, όχι, αυτό είναι δική μου δουλειά. Δεν θα το κάνεις εσύ αυτό. Αυτό το κάνω εγώ».

«Στη συνέχεια προσφέρθηκε να μου φέρει ένα ποτήρι κρασί. Εμένα φυσικά μου είχε προκαλέσει εντύπωση η εμφανής ταραχή ή αναστάτωση της επειδή έσπασα τους κανόνες της ρουτίνας της. Μόλις προσέξεις κάτι τέτοιο, αρχίζεις να προσέχεις και άλλου είδους λεπτομέρειες. Μετά από ενάμιση χρόνο είχε μεταμορφωθεί σχεδόν σε άλλον άνθρωπο», σημείωσε στο δικαστήριο ο σταρ.

Ο ηθοποιός έχει μηνύσει την πρώην του για ένα άρθρο που είχε γράψει το 2018 στην Washington Post, ισχυριζόμενη ότι η ίδια ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, και ζητά από εκείνη αποζημίωση 50 εκατ. δολαρίων. Και η Χερντ όμως έχει μηνύσει τον Ντεπ ζητώντας του 100 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση επειδή θίγει την υπόληψή της αποκαλώντας τη «ψεύτρα».



Στη χθεσινή τη κατάθεση ο Ντεπ μίλησε για πολλά πράγματα, όμως για την σκληρή μεταχείριση του ίδιου και των αδελφών του από τη μητέρα του και τη μακροχρόνια μάχη του με τα ναρκωτικά. Οπως εξήγησε, υπήρξαν περίοδοι της ζωής του που ήταν εξαρτημένος από ουσίες. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε τη χρήση χαπιών ήδη από την ηλικία των 11 (!) ετών! Ωστόσο, όπως επισήμανε, ο τρόπος με τον οποίο παρουσίαζε η Χερντ το πρόβλημά του σε δημόσιες τοποθετήσεις της ήταν υπερβολικός, έως και ψευδής, αφού υπήρχαν διαστήματα κατά τα οποία δεν έπαιρνε καμία ουσία. «Ήμουν εύκολος στόχος για εκείνη επειδή όταν εμπιστεύεσαι κάποιον για μερικά χρόνια του λες μυστικά για τη ζωή σου, και αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου» σημειώνει».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και όσα είπε ο σταρ για το ειδυλλιακό ξεκίνημα της σχέσης του με την Άμπερ Χερντ, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary» του 2011.

«Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ήταν τρυφερή, περιποιητική, έξυπνη, αστεία, με κατανόηση. Είχαμε πολλά κοινά, ιδίως όσον αφορά στη μπλουζ μουσική και τη λογοτεχνία. Για ένα-ενάμιση χρόνο ήταν εκπληκτικά. Από την αρχή της σχέσης και για περίπου ενάμιση χρόνο ήταν υπέροχη, αλλά μετά άρχισαν να αλλάζουν τα πράγματα, ή μάλλον να αποκαλύπτονται, για να το πω καλύτερα»»




Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης