Έκλεψε τις εντυπώσεις σε Gala στη Φλόριντα η Μπουσάρντ - Δείτε φωτογραφίες
Η Καναδή τενίστρια, πρώην Νο5 του κόσμου, Τζίνι Μπουσάρντ, κλέβει την παράσταση στις εμφανίσεις της εκτός κορτ
Μπορεί στο Μαϊάμι αυτή την περίοδο να διεξάγεται ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά τένις, το Miami Open, αλλά η Τζίνι Μπουσάρντ, είναι στην Φλόριντα όχι όμως για να παίξει τένις.
Η φιναλίστ του Wimbledon 2014 και πρώην Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης έχει μείνει μακριά από τους αγώνες για αρκετούς μήνες λόγω επέμβασης στον ώμο αλλά δεν σκοπεύει να σταματήσει το άθλημα που αγαπά.
Έχει ξεκινήσει δειλά προπονήσεις και ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή σε τουρνουά στις ΗΠΑ στις αρχές Απριλίου. Στο μεταξύ όμως απολαμβάνει την ζωή της εκτός κορτ και δείχνει να της αρέσουν πάρα πολύ οι κοσμικές εμφανίσεις.
Πριν από λίγες ημέρες ήταν καλεσμένη σε Gala στην Φλόριντα και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Κλείσιμο
Το event είχε ως στόχο την ενίσχυση του The Little Lighthouse Foundation που είναι οργανισμός στη Νότια Φλόριντα που βοηθά τους νέους και η Καναδή τενίστρια έφτασε στην εκδήλωση με ένα λαμπερό αυτοκίνητο από μια άλλη εποχή.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.