Διακοπές στο Μαϊάμι για την «καυτή» Τζίνι Μπουσάρντ -Δείτε φωτογραφίες
Η 27χρονη τενίστρια από τον Καναδά που είχε φτάσει στο Νο5 κόσμου έχει να παίξει σχεδόν ένα χρόνο τένις και απλά συνεχίζει τις διακοπές της
Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που η Τζίνι Μπουσάρντ απασχολούσε τα ΜΜΕ με τις τενιστικές τις επιδόσεις.
Η όμορφη Καναδή τενίστρια έφτασε το 2014 στον τελικό του Wimbledon και την ίδια χρονιά θα "σκαρφαλώσει" στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης. Όλοι έγραφαν για το νέο αστέρι του τένις και ο Καναδάς "έτρεξε" να επενδύσει στο πρόσωπο της.
Οι εταιρείες έκαναν ουρές για να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί της και έγινε παγκοσμίως γνωστή. Σήμερα η Τζίνι έχει σχεδόν ένα χρόνο (από τον Μάρτιο του 2021) να παίξει τένις και απασχολεί τα ΜΜΕ μόνο για τις καυτές τις εμφανίσεις εκτός κορτ.
Είναι πλέον στο Νο333 της παγκόσμιας κατάταξης και έφτασε τόσο χαμηλά λόγω της επέμβασης της στον ώμο που την κρατάει εκτός τένις. Κανείς δεν ξέρει εάν θα παίξει ξανά αν και η ίδια έχει δηλώσει πως δεν θα τα παρατήσει.
Κλείσιμο
Η τενίστρια που έχει ξεπεράσει τους 2 εκατ. followers στο Instagram συνεχίζει να έχει συμβόλαια με τους χορηγούς ενώ πριν από λίγους μήνες προσπάθησε να ασχοληθεί δημοσιογραφικά με το τένις.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.