H επετειακή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για το «El Clasico» της Κυριακής με την Μπαρτσελόνα

H επετειακή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για το «El Clasico» της Κυριακής με την Μπαρτσελόνα

H Ρεάλ Μαδρίτης δημιούργησε μια νέα φανέλα για τα 120α γενέθλια της και θα την λανσάρει στο ντέρμπι της Κυριακής (20/3) με την Μπαρτσελόνα στην Μαδρίτη

ρεαλ
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα περιλαμβάνει το μενού της Κυριακής (20/3, 22:00) στη La Liga και καμία από τις δυο ομάδες δεν θα εμφανιστεί με την κλασσική της εμφάνιση.

Η Μπαρτσελόνα θα φορέσει την τρίτη εμφάνισή της, η οποία έχει τα χρώματα της καταλανικής σημαίας (κίτρινο-κόκκινο) αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δημιούργησε μια νέα φανέλα η οποία θα καθιερωθεί τη σεζόν 2022-23.



Κλείσιμο
Οι Μαδριλένοι έκλεισαν 120 χρόνια ζωής στις 6/3 και έτσι αποφάσισαν να λανσάρουν μια νέα φανέλα για τα γενέθλια τους. Είναι μαύρη και όχι λευκή, όπως είναι η κλασσική της Ρεάλ.

Η νέα φανέλα δεν θα έχει το logo της Adidas αλλά το Y-3 της εταιρείας και έχει σχεδιαστεί από τον Ιάπωνα Yohji Yamamoto, ο οποίος συνεργάζεται με την Adidas τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Ο Ιάπωνας συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Ρεάλ τη σεζόν 2014-15. Οι φανέλες έχουν κεντημένες στο χέρι τις ρίγες, τους αριθμούς και τα ονόματα και είναι συλλεκτικές.

Ο σύλλογος παρουσίασε την νέα φανέλα και χρησιμοποίησε ως μοντέλα τους Καρίμ Μπενζεμά, Μαρσέλο, Νταβίντ Αλάμπα, Φερλάν Μεντί αλλά και τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της, Ίκερ Κασίγιας.


Ειδήσεις σήμερα:

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Στο δικαστήριο Φουρθιώτης-Αλεξανδράτου για τα 200.000 ευρώ της Τζούλιας που έκαναν «φτερά»

Μέτρα στήριξης: Στα 22 λεπτά το λίτρο η επιδότηση στα καύσιμα - Πριν το Πάσχα το έκτακτο επίδομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης