Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Ένωσης που είναι έγκυος στον 9ο μήνα είναι στο Κίεβο και τις τελευταίες ημέρες είναι σε καταφύγιο και για να προφυλάξει την ασφάλεια της και την ασφάλεια του μωρού.
Ο Σάκχοφ ανάρτησε μια φωτογραφία που της έστειλε εκείνη από το καταφύγιο για να τον καθησυχάσει, όμως, φυσικά δεν γίνεται να ηρεμήσει αυτές τις ώρες ο ποδοσφαιριστής.
Ο Ουκρανός μέσος γράφει σε αυτή… «Η σύζυγός μου είναι εννέα μηνών έγκυος σε ένα καταφύγιο, στην προσπάθειά της να κρυφτεί από τις βόμβες. Δεν είναι πόλεμος;;;;», αναφέρει σε μια κραυγή αγωνίας.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.