Μυθική ατάκα του Αντόνιο Κόντε για την παρουσία των Κέιν, Γιορίς στην Τότεναμ

Μυθική ατάκα του Αντόνιο Κόντε για την παρουσία των Κέιν, Γιορίς στην Τότεναμ

Ο Ιταλός προπονητής θεωρεί τους Χάρι Κέιν και Ούγκο Γιορίς ακρογωνιαίους λίθους στην Τότεναμ που θέλει να φτιάξει ενόψει της νέας σεζόν και φρόντισε να το κάνει σαφές μέσω μίας ξεχωριστής ατάκας που αφιέρωσε για αυτούς σε συνέντευξη Τύπου

Conte
Η Τότεναμ πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη της μέχρι στιγμής στη φετινή Premier League επικρατώντας με 3-2 εκτός έδρας της πρωταθλήτριας και πρωτοπόρου, Μάντσεστερ Σίτι, με δύο παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το αποτέλεσμα να είναι και εκείνοι που έχουν τα περισσότερα χρόνια στην πλάτη ως μέλη των σπιρουνιών.

Ο ένας ήταν φυσικά ο Χάρι Κέιν που μετράει πλέον 238 γκολ σε 380 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου, με τον 28χρονο επιθετικό να επιθυμεί διακαώς το περασμένο καλοκαίρι να πάει Σίτι αλλά παρά το γεγονός πως χάλασε το deal να δίνει τον καλύτερο εαυτό του με την Τότεναμ και μάλιστα να κάνει απίστευτη ζημιά στους πολίτες στο Έτιχαντ σκοράροντας δις.

Ο έτερος πρωταγωνιστής του θριάμβου στο Μάντσεστερ ήταν ο Ούγκο Γιορίς, που στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου συμπλήρωσε 400 συμμετοχές με τα σπιρούνια και έδειξε με την εμφάνισή του πως μόνο τυχαία δεν επέλεξε η Τότεναμ να υπογράψει μαζί του νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τι άλλο κοινό έχουν Κέιν και Γιορίς; Το ότι αμφότεροι θεωρούνται παίκτες-κλειδιά από τον Αντόνιο Κόντε στο χτίσιμο της Τότεναμ που οραματίζεται ενόψει της νέας σεζόν, με τον έμπειρο προπονητή να δείχνει μάλιστα τη στήριξή του προς αυτούς μέσω μίας ιδιαίτερης ατάκας που έριξε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Τρίτης.

«Υπάρχει ένας αθλητικός διευθυντής στην Ιταλία, ο Πανταλέο Κορβίνο που είναι φίλος μου. Αυτός λέει πως μπορείς να κάνεις λάθος με τη γυναίκα σου αλλά όχι με τον επιθετικό σου ή τον τερματοφύλακά σου. Αυτή είναι η καλύτερη φράση για να αντιληφθεί κάποιος το ποδόσφαιρο, για να χτίσει μία ομάδα. 
Μιλάμε για δύο σημαντικούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία», τόνισε ο Κόντε, θέλοντας να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα πως οι Κέιν και Γιορίς θα είναι το Α και το Ω για την Τότεναμ της νέας εποχής, με εκείνον στο τιμόνι.

Δείτε την ατάκα του Κόντε στο 5'35'' του βίντεο:

“I come to the training ground with a smile.” | Antonio Conte's pre-Burnley press conference





Ειδήσεις σήμερα:

Ζελένσκι: Δεν είναι πιθανό το ενδεχόμενο ευρείας σύρραξης με τη Ρωσία

Συρμαλένιος συμφωνεί «εν μέρει» με Τσακαλώτο για τις ατυχείς επιλογές συμβούλων από τον Τσίπρα

Survivor: Οι τρεις Διάσημοι του τάκου και η… φωτιά στους «κόκκινους» που δεν έσβησε ούτε με τη βροχή – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης