Μοράτα: Ανοίγει ο δρόμος για τον Ισπανό επιθετικό στην Μπαρτσελόνα

Μοράτα: Ανοίγει ο δρόμος για τον Ισπανό επιθετικό στην Μπαρτσελόνα

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Άλβαρο Μοράτα στην Μπαρτσελόνα, μετά την συμφωνία της Γιουβέντους με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς για την κορυφή της επίθεσης της

morata_barcelona_xr
Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή, καθώς ο Άλβαρο Μοράτα προβάρει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Η άφιξη του Ντούσαν Βλάχοβιτς στη Γιουβέντους, ανοίγει τον δρόμο του Ισπανού επιθετικού στους Καταλανούς.

Οι «μπιανκονέρι» είναι πρόθυμοι να αποχωριστούν άμεσα τον Μοράτα, ενώ κι από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στο «Καμπ Νόου».

Ο Τσάβι έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός νέου επιθετικού κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου, μετά την υπογραφή του Φεράν Τόρες. Ο τραυματισμός του Ανσού Φατί, ο παραγκωνισμός του Ουσμάν Ντεμεπελέ και τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας έπεισαν τον Ισπανό τεχνικό ότι χρειάζεται ακόμη μία ενίσχυση στην επίθεση.

Παρά το γεγονός ότι ο μάνατζερ του Μοράτα διέψευσε τις φήμες για Μπαρτσελόνα, η «Sport» αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο και ότι τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.
ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης